Няма такава държава! Няма друга държава, в която синдикати и

...
Няма такава държава! Няма друга държава, в която синдикати и
Коментари Харесай

Синдикален позор: КНСБ и КТ Подкрепа - двата пудела на трапезата на Валери Сименов

Няма такава страна! Няма друга страна, в която синдикати и капиталисти са в обединен фронт против хората на труда и намерено пригласят на антисоциалното държавно управление. Днес гледахме цинична конференция в Министерския съвет на кабинета, работодателските организации и двата синдиката, на която се разисква Бюджет 2019.
Позорът на КТ ПОДКРЕПА и КНСБ е двоен:

Първо , синдикатите горещо поддържаха антисоциалния бюджет и пригласяха на капитала, вместо да разкостят Бюджет 2019, правещ богатите още по-богати, бедните-още по-бедни.

Второ, конференцията се водеше от Валери Симеонов!

Това са българските синдикати: Адвокати на капитала и прислужници на властта!
Протестите на почернените майки и болните им деца против Симеонов не стихват, нацията е омерзена от дебелокожия вицепремиер, парламентарната съпротива е на бойна нога, а синдикалните водачи се прегръщат с антихуманна персона, незаслужаваща да се назовава човек.

Вместо да застанат на страната на страдалците на прехода и изкарат на площадите хиляди хора, вместо същински да са омерзени от Валери Симеонов, КНСБ и КТ ПОДКРЕПА са полегнали в краката му като два послушни пудела и чакат сочната мръвка на държавната дотация.

„ Ще подаде ли оставка като вицепремиер “, попита кореспондент Симеонов. Отговорът на вицето бе безапелационен: „ Не! Тази тематика е завършена за мен!
Синдикалните водачи подпираха гърба на Валери Симеонов и не обелиха и дума. А дузината работодатели иронично се подсмихваха на наивния кореспондент, очакващ различен отговор от наглото вице.

Вече няма никакво подозрение: В България има не бойки синдикати, бранещи трудовите хора, а два послушни пудела на трапезата на Валери Симеонов!

Само да не се задавят!

Велизар Енчев
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР