Няма такава държава! Данъчен измамник ще контролира спецслужбите Копейката Николай Дренчев

...
Няма такава държава! Данъчен измамник ще контролира спецслужбите
Копейката Николай Дренчев
Коментари Харесай

Николай Дренчев ощетил хазната с 240 бона, но оглави ключова комисия в парламента

Няма такава страна! Данъчен лъжец ще управлява спецслужбите

Копейката Николай Дренчев ощетил хазната с 240 бона, само че оглави основна комисия в Народното събрание

С тези бомбастични изказвания написани, като заглавие и подзаглавие излезе следващото следствие на вестник „ Уикенд “. SafeNews.bg разгласява материала без редакторска интервенция:

Преди време Слави Трифонов рапира в паметната си ария „ Няма такава страна “: „ Пак ли ще живееш в неистина? Пак ли ще търпиш и докога? Няма смисъл от това и последната заблуда умря в тая страна на власт и нелепостта “. Преобладаващата част от българското общество възприе парчето като апел за протест към обичайните партии, напълнили държавното ръководство с крадци и тарикати.

Яхнали вълната на националното неодобрение, през 2021 година Дългия и партията му „ ИТН “ съумяха да завоюват парламентарните избори само че с купища натворени нелепости и набутаните като депутати безпросветни, само че алчни калинки, славата им на бунтари бързо помръкна.  Днес натам са се запътили и настоящите „ борци против статуквото “ от проруската партия „ Възраждане “ на Костадин Костадинов, прочут като Костя Копейкин. До окончателния залез на „ копейките “ към момента има време, а в това време техни скандални фрагменти стартират да завземат основни постове в държавното ръководство.

От тази сряда депутатът от „ Възраждане “ Николай Дренчев към този момент е ротационен ръководител на парламентарната комисия за надзор над службите за сигурност. Това е една от най-ключовите комисии в Народното събрание, а нейният ръководител има право да изисква неограничена по размер информация от ДАНС, военното и цивилното разузнаване. Колко е уместно сходни пълномощия да попадат в ръцете на представител на партия, която намерено се е сложила в услуга на Русия, всеки самичък може да си отговори. Като народен представител от държава-членка на Европейски Съюз и НАТО, Дренчев също не крие, че най-мили са му ползите на Владимир Путин. В свое тв присъединяване, той цинично разгласи, че единственият му укор към крамълския сатрап е че не направил блицкриг в Украйна.

Спорно е и до каква степен Николай Дренчев има моралните качества, с цел да управлява основната комисия за надзор над специфичните служби, поради, че мястото му е по-скоро в пандиза,

а не в Народното събрание. В своята визитка русофилът обича да се показва като сполучлив предприемач. Колко истина има в това приказва фактът, че две от компаниите му – „ Душ кабини БГ “ и „ Братя Градев “ са в листата на Национална агенция за приходите с неизрядни длъжници поради близо 240 000 лева неплатени налози. Още стотина хиляди лв. дължи и компания на брат му Димо, който също е организиран като народен представител от „ Възраждане “.

Фирмите на клана Дренчеви се занимават с монтаж на дограми, прозорци, парапети и душ кабини. Колкото до качеството на работата им, за това приказват десетките сигнали от клиенти в София за неспазени периоди за монтаж, нарушени контракти за гаранционните условия и впрочем досадни „ дреболии “. Като учредителен секретар на „ Възраждане “ Николай Дренчев дава отговор и за събирането на членския импорт.

Спазвайки устава, структурите по места почтително събират всеки месец парите от членската маса и ги изпращат към централата. Тук следите на хилядите левове се губят. Според финансовия доклад на „ Възраждане “, подаден пред Сметната палата, Дренчев не е получил и един лев членски импорт.

Навикът да послъгва клиентите си Николай Дренчев придвижва и в политиката. Като дясна ръка на водача Костадин Костадинов той се включи интензивно в акцията на „ Възраждан “ против наложителните ваксини против ковид на проведените от партията митинги против маските и зелените документи Дренчев гневно пропагандира против насилственото „ чипиране “ с имунизациите. „ Както споделя доцент Мангъров – до момента в който нямам опрян револвер в челото, няма да се имунизирам “, репчеше се русофилът.

Разследване на Би Ти Ви обаче сподели, че гневният антиваксър Дренчев в действителност си е сложил ваксина, с цел да „ защищити околните си “. Вместо да се засрами, откакто лъжата му лъсна, той се закани да съди малкия екран, че го е изобличила, защото разкривала „ поверителна персонална информация “.

Източник: вестник „ Уикенд “, crimesbg.com

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР