Няма такъв рай в Европа, който да посочи с пръст

...
Няма такъв рай в Европа, който да посочи с пръст
Коментари Харесай

Волен Сидеров с горещ коментар за втория лифт в Банско и корупцията в България!


Няма подобен парадайс в Европа, който да уточни с пръст и да каже: " Вие сте корумпирани ". Тава съобщи Волен Сидеров в утринния блок на Би Ти Ви. Той не счита, че корупцията се зцамита под черджето, както го порвокира водещият Антон Хекимян.

" Нов закон се одобри в последните дни на годината, който е противоречив съгласно мен. На новата организация се дават рискови пълномощия. Така или другояче ГЕРБ реши, че е необходим и ето - имаме нов закон ", разяснява Сидеров. Той съобщи, че законът се е претупал.

" Не знам за какво цялата страна се занимава с някакъв въжен превоз. Ние не влязохме в ръководещата коалиция не за лифтове, плажове и пързалки, а с цел да вдигнем приходите на хората. Да поощрим бизнеса, предприемачеството. Вместо да разясняваме цената на водата, ние се занимава с лифта в Банско ", сподели още Волен Сидеров по другата гореща тематика сега. 

Сидеров заяде Хекимян за вълната от въпроси за лифта. " Вие се фокусирате върху този въжен превоз като че ли от него зависи ориста на България ", отвърна го националистът.

Той не изиска да влезе в дебят за връзките сред премиера Бойко Борисов и вицето Валери Симеонов, който също е от Патриотите. Вместо това водачът на " Атака " зачекна златните концесии.

Волен Сидеров непосредствено изиска главата на шефа на КЕВР. Той избухна: " Тази комисия може да смъкна държавното управление. Уж се регистрират пред Народното събрание, но е самостоятелна. Трябва да се контролира цената на водата. Настоявам на първото си съвещание Министерският съвет да се занимае с това и със златните концесии, а не да се занимават с пързалки, шейнички и лифтове ".

Лидерът на " Атака " се разгласи за идеолога на обединението сред Патриотите и ГЕРБ.

" На Нова година бях със фамилията, детска Нова година. С още другарски семейство ", разкри водачът на " Атака ".

Пик

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР