Няма студено зимно време за Кендъл Дженър. Най-скъпият модел в

...
Няма студено зимно време за Кендъл Дженър. Най-скъпият модел в
Коментари Харесай

Кендъл Дженър нокаутира НБА звезда със секси тяло

Няма студено зимно време за Кендъл Дженър. Най-скъпият модел в света нокаутира някогашния си – баскетболиста от НБА Бен Симънс с измутелното си тяло. Тя остана по бански на борда на яхта в Маями и прикова погледите на папараците, които дълго време следяха всяко нейно придвижване.

Кендъл прелистваше копие на Tonight I'm With Someone Else: Essays by Chelsea Handon, оповестена предходната година.





Изумителната брюнетка изложи съвършената си фигура на показ в нищожен оранжев бански от две елементи, който не оставяше доста на въображението. Тя прибра косата си на ниска опашка и прикри очите си зад огромни черни слънчеви очила.





След като се наслаждения на слънчевите лъчи, Кендъл облече зелено яке и бял панталон с висока талия, който наблягаше извивките й.

Припомняме ви, че неотдавна хубавицата от клана Кардашиян полудя от ревнивост, откакто разбра, че някогашният й се захласва по тв водещата Мая Джама, разяснявайки нейни фотоси в обществената мрежа Инстаграм. Таблоидът „ The Sun” разгласи незабавно, че Кендъл още веднъж е в играта и ще направи всичко, с цел да си върне назад баскетболиста, който самата тя разкара преди време.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР