Няма спор, че Арнолд Шварценегер е успешен във всяко едно

...
Няма спор, че Арнолд Шварценегер е успешен във всяко едно
Коментари Харесай

Как Мария Шрайвър е разбрала за изневярата на Арнолд Шварценегер

Няма спор, че Арнолд Шварценегер е сполучлив във всяко едно начинание, което подеме. Но това не значи, че безкрайният му хъс за триумф го прави непогрешим.
 Думите на Арнолд Шварценегер за Брус Уилис след диагнозата деменция
Думите на Арнолд Шварценегер за Брус Уилис след диагнозата деменция

Не просто сътрудници, а същински другари

Съвсем не е, а едно от доказателствата за това е разводът му с Мария Шрайвър. В документалната поредност за живота си - Arnold, легендата в бодибилдинга споделя освен за триумфите си, само че и за неуспехите си.

Според People, в документалната поредност Арнолд Шварценегер приказва намерено за момента, в който е трябвало да признае на Шрайвър, че има извънбрачен наследник от домашната прислужница Милдред Баена.

Шварценегер споделя, че по това време са ходили един път седмично на брачна консултация и точно там Шрайвър е задала въпроса дали в действителност той е татко Джоузеф.

" Стори ми се, че сърцето ми спря, само че тогава ѝ споделих истината. " Арнолд Шварценегер добавя, че Мария Шрайвър е била съкрушена от признанието му, като коментира, че е имал спекулация с Милдред Баена през 1996 година Но твърди, че първоначално в действителност не е знаел, че Джоузеф е негов наследник.
 Снимка 588428

Но колкото по-голям е ставал Джоузеф, толкоз по-ясно е ставало за артиста, че няма по какъв начин дълго да пази тази загадка. В момента признава, че не обича да приказва по тематиката, тъй като по този метод отваря раните отначало.

" Мисля, че предизвиках задоволително болежка на фамилията си поради моята издънка. Всички трябваше да страдат. Мария трябваше да страда. Децата трябваше да страдат. Джоузеф. Майка му. Всички. "
 Арнолд Шварценегер пред The Hollywood Reporter за развода си, за мотивацията и по какъв начин постоянно е толкоз спокоен
Защо Арнолд Шварценегер счита, че с някогашната му би трябвало да получат Оскар

Тайната за положителното въодушевление на артиста

Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър се ожениха през 1986 година и се разделиха през 2011 година, като имат четири деца дружно - Катрин, Кристина, Патрик и Кристофър.
 Джоузеф Баена, Арнолд Шварценегер и какво показа извънбрачният наследник на аткьора за връзките им
Джоузеф Баена приказва за връзката с татко си Арнолд Шварценегер

Какъв татко е Арни

Арнолд Шварценегер обаче признава, че обича сина си Джоезеф Баена и счита, че се е трансформирал в страховит човек. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР