Няма смислена алтернатива на сегашното управление. Алтернативата са Възраждане, ГЕРБ,

...
Няма смислена алтернатива на сегашното управление. Алтернативата са Възраждане, ГЕРБ,
Коментари Харесай

Задкулисие за сваляне на властта съзря Нинова

Няма смислена опция на настоящето ръководство. Алтернативата са " Възраждане ", ГЕРБ, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ, разяснява по Българска национална телевизия вицепремиерът Корнелия Нинова.

Тя назова протичащото се политическо озверяване. Цели единствено срутване - на Никола Минчев и на държавното управление, а по какъв начин посрещаме есента и зимата и по какъв начин осигуряваме хората, попита тя.

" Отдавна имаше сигнали за несъгласия сред Има Такъв Народ и Политическа партия. Сериозно започнаха при избора за гуверньор на Българска народна банка. После отново имаше искри. Те бяха или за пост в някой регулатор, или за пари, както за строителството. Не е кардинален спор - безапелационна е Нинова. - Какво може да събира тези хора? " Възраждане " желае излизане от Европейски Съюз и НАТО. Движение за права и свободи заявява проатлантически и проевропейски позиции. Само ползата може да ги сплоти. "

На въпрос за вота на съмнение съгласно вицепремиера има политическа шизофрения или раздвояване на личността. Една трета от претекстовете съгласно нея са против министъра на енергетиката, който е от Има Такъв Народ. Подкрепят избор против личния си министър.

Що се отнася до стопанската система, Нинова не схваща по какъв начин признават, че икономическите индикатори Брутният вътрешен продукт, ползване и експорт порастват в първото тримесечие, в случай че е рецесия и война, само че регистрират, че е малко.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР