„Няма смисъл да идвате да ни агитирате по време на

...
„Няма смисъл да идвате да ни агитирате по време на
Коментари Харесай

Жители на кв. „Кулата“ във Враца към Калин Каменов: Свършеното в последните 4 години е вашата визитна картичка

„ Няма смисъл да идвате да ни агитирате по време на предизборната акция, свършеното от екипа ви през последните 4 години е изцяло задоволително и очевидно за всички “. С тези думи се обърна към Калин Каменов гражданин на кв. „ Кулата “ във Враца.

Изцяло асфалтираните улици в квартала и строящите се наоколо 2 нови завода са единствено част от тематиките, които бяха разисквани на срещата.

„ Не считаме да спрем дотук. Имаме доста планове. Във Враца към този момент са първите 4 нови рейса за градския превоз, само че имаме обезпечено финансиране за малко над 26 млн. лева по Оперативна програма „ Околна среда” за закупуване на 9 нови тролейбуса и 13 нови електробуса “, съобщи Калин Каменов.



По думите му следва да бъде построено напълно ново енергийно дейно осветяване в града, а в управническата му стратегия са залегнали и възобновяване на тротоарната мрежа в града, основаване на нови зони за отдих и система от велоалеи.

Калин Каменов беше съпроводен от претендентите на ГЕРБ за общински съветници доктор Иво Ралчовски, доктор Наташка Велчовска, Маргарита Ангелова, доктор Димитър Пеев и Гроздан Темнишки.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР