Няма случай, в който в Кърджали да са дощли представители

...
Няма случай, в който в Кърджали да са дощли представители
Коментари Харесай

Хасан Азис: Нормално е Кърджали да е в душата на Ердоган

Няма случай, в който в Кърджали да са дощли представители на страната и Кърджали да не е останал в душата им. Приемам за обикновено президентът Ердоган да споделя, че Кърджали е в душата му. Това съобщи кметът на града Хасан Азис. Ердоган преди 10 година бе в София, след това в Кърджали и визитата му се удължи с няколко часа поради топлия банкет, добави той.

Навярно има асоциации с предишното. Но от позиция на добросъседството, мисля че нещата би трябвало да спрат до положителните знаци, счита кметът.

Джеймс Пардю също бе в Кърджали и остана четири-пет дни. Мога да ви дам за образец, че Кърджали е в душата и на водача на " Атака ", който имаше в града фамилно празненство, приведе образци в удостоверение на своята теза Азис.

Той разяснява и отношението на общините към язовирите. Нямаме нито един лев за поддържане на общинските язовири. Общините не могат да дават чартърен язовирите. Необходими са промени в закона за водите. Да направи подготовка на язовирите. И да се подкрепят общините, сподели още кметът на Кърджали.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР