Няма сделки, договорки и пазарлъци. Тези неща ги разправят по

...
Няма сделки, договорки и пазарлъци. Тези неща ги разправят по
Коментари Харесай

Маноил Манев: Нинова ми липсва много и следя всяка нейна изява

Няма покупко-продажби, сделки и пазарлъци. Тези неща ги разправят по една партийна червено-жълта телевизия. Жълта е, тъй като госпожа Корнелия Нинова през днешния ден се яви облечена в жълто в тази телевизия. Аз не мога без госпожа Нинова и я проследявам. Шегувам се. Не ме интересуват вътрешните битки и удари, които си нанасят в Българска социалистическа партия.

Това сподели в предаването "Офанзива " по Канал 3 депутатът от ГЕРБ Маноил Манев. "Няма опрощаване на задълженията на Главното мюфтийство. Този закон важи за всички вероизповедания. Днес министър председателят Бойко Борисов съобщи, че в никакъв случай няма да допусне нов Възродителен развой. Аз също съм бил там като боец и си припомням тъгата, тъгата, омразата. България не би трябвало да позволява това нещо да се повтаря ", безапелационен беше Манев.

"Не мога да разясня предлагането на господин Рамадан Аталай за промени в правилника за работа на Народното събрание. От Движение за права и свободи да внесат предлагането, ще го разгледаме и обсъдим. Трябва да изчакаме и да забележим. Не знам за какви очи и физиономии приказва господин Аталай ", сподели още депутатът от ГЕРБ.

"Ясно декларирахме какво ще бъде нашето предложение за Изборния кодекс - да се върнат старите преференции. Преференциите са вътрешнопартийна мажоритарност. В ГЕРБ в никакъв случай не сме правили политика на инат. Ние се съобразяваме с мнението на хората и държавността. Политика не се прави с невлизане в Народното събрание и дебелоглав ", безапелационен беше Манев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР