Няма счупени плочки на пл. „Централен”, където допреди няколко дни

...
Няма счупени плочки на пл. „Централен”, където допреди няколко дни
Коментари Харесай

Здравко Димитров: Една люспа не е откъртена на площад Центр...

Няма счупени плочки на пл. „ Централен”, където допреди няколко дни се редяха опашки на искащите да се качат на голямото виенско колело. Настилката е в същото положение, в случай че не се броят няколко ръждиви петна, които ще се почистват. Само на едно място, до дървото пред някогашния партиен дом, шахтата е пропаднала, видя репортерът на „ Марица”.

„ Плочките са здрави, наподобяват по същия метод, както беше и преди да се инсталира колелото. И една люспа не е откъртена на площада, за отчаяние на някои критици”, разяснява през вчерашния ден кметът Здравко Димитров. Той е безапелационен, че шахтата е пропаднала преди камионите да докарат структурата. Има протокол, в който е записано, че настилката на това място е била вдлъбната по-рано и компанията, която сложи колелото, не носи отговорност за този недостатък, акцентира градоначалникът.

Наемателят ще получи депозита в размер на 23 100 лв., импортиран като гаранция в Общината. Парите ще бъдат изплатени, откакто особено назначената комисия подпише протокола за положението на настилката.

Здравко Димитров добави, че от други градове са поискали виенското колело с височина на 12-етажна постройка, впечатлени от атракцията, гостувала в Пловдив.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР