Няма съмнения, че Иво Аръков е един от горещите актьори

...
Няма съмнения, че Иво Аръков е един от горещите актьори
Коментари Харесай

Иво Аръков: Бях женен, после тя почина

Няма подозрения, че Иво Аръков е един от горещите артисти на дребния екран. За разлика от доста свои сътрудници със същото звание обаче артистът пази персоналния си живот много ревностно. И има най-малко две аргументи за това.

Всъщност, става известно, Иво Аръков има един брак зад тила си! Именно това той споделя в изявление за „ Филтър “, където разкрива, че е бил женен за рускиня на име Евгения, която към този момент не е измежду живите. Тя била правист по специалност, а дружно прекарали 3 години. Двамата се развеждат и резервират положителните връзки. Година по-късно Евгения почива.

Днес Иво Аръков не знае дали е подготвен за нов брак и семейство, само че не за друго, а тъй като се дефинира като перфекционист, който в никакъв случай не е задоволително сигурен в себе си. „ Просто се надявам да усетя порива “, разяснява той.

Що се отнася до персоналния си живот, Иво Аръков споделя, че след връзката си с Мика Стоичкова се е зарекъл да не го излага повече на показ. Тогава е усетил доста злоба и доста интриги.

Въпреки това обаче артистът описа малко за връзката си с Габриела. Той я дефинира като добър сътрудник и човек, с който е спокоен. Въпреки че поради предходния си опит в любовта, не гледал на тази връзка с розови очила, Габриела въпреки всичко направила по този начин, че той още веднъж да повярва в любовта.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР