Няма съмнение, че Сам вкъщи винаги ще се счита за

...
Няма съмнение, че Сам вкъщи винаги ще се счита за
Коментари Харесай

Този хотел в Чикаго предлага преживяването Сам вкъщи

Няма подозрение, че " Сам у дома " постоянно ще се смята за един от най-хубавите коледни филми за всички времена.

В чест на 30-годишнината на кино лентата, хотелът разгласи нова услуга, с която може да преживеете чувството " Сам у дома ": The King McCallister Experience ще ви разреши да преживеете магията в чисто новата стая на хотела с тематика " Сам у дома ", написа Forbes.

" Във стаята " Сам у дома " се опитваме да съживим страсти ", сподели Бен Уеприн, основен изпълнителен шеф и създател на Graduate Hotel.

Придържайки се към класиката от 1990 г, стаята е напълно пресъздадена тъкмо в стила на дома на фамилията на Маккалистър, където Кевин скача на леглото на родителите си, до момента в който яде пуканки.

Вече даже могат да се вършат резервации на уеб страницата на хотела. The King McCallister Experience включва и минибар, екипиран с обичаните закуски на Кевин. Разбира се, престоят не би бил същински пълностоен без пица със сирене единствено за вас, която също е включена в цената.

Стаята ще може да се резервира целогодишно като пакетите стартират от 169 $ на вечер. Има и алтернатива 10 % от приходите да бъдат дарени на детската болница Lurie, в случай че се употребява специфичен код.

Извън прекарването " Сам у дома ", цялостната идея на Graduate Evanston следва духа на литературни фигури, както модерни, по този начин и по- остарели, като в същото време има изтънчен дизайн.

" Разказването на истории е в основата на Graduate, а роденият в Чикаго Джон Хюз беше един от най-великите разказвачи на истории за всички времена ", сподели Бен Уеприн. " Всички сме израснали, гледайки неговите филми и в този момент ги споделяме с децата си. Пренася ни в носталгични времена. Като дете можете да си визиите, че сте Кевин, а в този момент можете да се поставите на мястото на родителите му. "
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР