Няма съмнение, че “Еуфория е сериалът на тази зима. Ако

...
Няма съмнение, че “Еуфория е сериалът на тази зима. Ако
Коментари Харесай

Звезда от „Еуфория“ в криза заради интернет троловете

Няма подозрение, че “Еуфория ” е сериалът на тази зима. Ако не сте измежду над 13-те милиона души, които са гледали поредицата досега, то сигурно сте чули приятелите си да приказват за нея. С сходен ослепителен триумф звездите на шоуто несъмнено са на върха на щастието, нали? Оказва се, че не тъкмо, написа каналът на във vbox7.
                 

С огромната популярност идват и многото зложелатели – факт, която младата актриса Сидни Суини неотдавна научи по сложния метод. В началото на февруари звездата, която познаваме като Каси от “Еуфория ” , снима видео за Instagram обляна в сълзи. Причината? Интернет троловете.

“Оказва се, че сега трендинг тематика в Twitter са мнения за това какъв брой съм грозна, ” сподели тя във видеото. “Мисля, че е значимо да покажа по какъв начин сходен вид дейности въздействат на жертвата. Знам, че доста хора споделят “Просто не обръщай внимание! ”, само че в последна сметка и аз съм човек. Трябва да се държим по-мило онлайн, тъй като това е извънредно. ”
                 

Емоционалният зов на актрисата бързо набра известност в интернет и тя бе помолена за коментар по тематиката в скорошно изявление за “Космополитан ”. Сидни разкри пред списанието, че при естествени условия в никакъв случай не би разгласила сходно признание, само че Twitter нападките са я хванали в изключително уязвим миг.

По думите на звездата, тя към този момент имала пагубен ден даже преди случая с троловете. Причина за това били кавга с другарка и фактът, че Сидни повърнала пред камера. Да, тъкмо по този начин: става известно, че цикълът на актрисата пристигнал броени часове по-рано и защото трябвало да снима фотосесия по долни дрехи, тя решила да пие хормони, с които да го тушира.
                 

“Взех хапчето и отидох на фотосесията, само че час по-късно ми стана неприятно и получих световъртеж, ” споделя Сидни. “Помислих си, че просто съм гладна и изядох мъфин, само че от това се почувствах още по-зле. В последна сметка повърнах и трябваше да си отида у дома. ” Допълва, че я било позор от случая, тъй като постоянно се стреми към професионализъм.

Поради влошеното си здраве, звездата отменила уговорена среща с другарка , само че това довело до спор и раздор във взаимоотношенията им. “И преди бяхме имали търкания, само че това бе последната капка, ” изяснява Сидни. “Тя сподели, че просто не може да се разчита на мен. ”
                 

Точно в този миг актрисата схванала и за нападките в Twitter и по този начин решила да снима прочувственото Instagram видео. Признава, че ретроспективно малко я е позор от него, само че пък се радва, че е почнала полемика на тематика онлайн тормоз.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР