Няма с какво да го уплашите Ахмед Доган. Той е

...
Няма с какво да го уплашите Ахмед Доган. Той е
Коментари Харесай

Цитат на деня: Доган е бил в затвора, няма с какво до го изплашите

Няма с какво да го уплашите Ахмед Доган. Той е бил задържан и е лежал в пандиза, да му мисля тези, които ще бъдат задържани занапред. Това сподели през днешния ден по Нова телевизия Димитър Тадаръков, показан като другар на почетния ръководител на Движение за права и свободи.

Изказването му беше във връзка информациите, че следва арест на Ахмед Доган. Тадаръков разгласи, че познава почетният ръководител на Движение за права и свободи от 25 години и се вижда с него всяка седмица.

Тадаръков разгласи, че Доган е непретенциозен човек, а така наречен сараи в Бояна, са в действителност хотел с две звезди. През лятото почетният ръководител на Движение за права и свободи също почивал в хотел с две звезди – комплексът му на морето в региона на Росенец.

Тадаръков сподели още, че откакто се отдръпнал от политиката, Доган има потребност от отмора. В отговор на въпрос, той посочи, че който напусне Движение за права и свободи изчезва за политиката. Тадаръков заключи, че никой не може да мъти водата на Доган.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР