Няма родител, който да не е бил изправен поне веднъж

...
Няма родител, който да не е бил изправен поне веднъж
Коментари Харесай

Безплатно приложение помага на родители, когато детето им е болно

Няма родител, който да не е бил изправен най-малко един път пред огромното предизвикателство детето му да се разболее в почивен ден. Или да вдигне висока температура през нощта. Или пък в най-неподходящия миг да свърши лекарство от предписано му лекуване.

Чувството за суматоха, че не можеш да стигнеш до аптека е до болежка познато за всяка майка и татко. Ето за какво екипът на Help2Go сътвори мобилно приложение със обществена устременост, което взема решение този проблем незабавно.

Достъпно за потребителите на Android и iOS, Help2Go съставлява голяма цифрова аптека. Тя е основана, с цел да отстрани терзанията дали ще съумеете да намерите нужните ви медикаменти, добавки или козметични средства.

За един родител е значимо да получава бърз достъп до аптечно обслужване и да разполага с всичко належащо при развъждането и грижата за детето. Help2Go ще помогне! Правите безвъзмездна регистрация, намирате най-близките наличия съгласно вашите потребности и ги получавате с допустимо най-бърза доставка до вашата врата. Без дълго очакване пред аптека и късмет да не откриете това, което ви е належащо. Без контакт и риск от разболяване за вас и близките.

Help2Go е основан интуитивно, като демонстрира наличностите в аптечните мрежи най-близо до вас, както и ви показва от къде би било най-удобно да ги поръчате. Може да избирате сред това да ви бъдат доставени или да ги вземете от съответно място. Всяко лекарство, добавка или козметично средство е качено в приложението с подробна информация за своя състав и приложение.

Мобилното приложение ви дава още положителни благоприятни условия – отстъпки, промоции и опция за заплащане с карта. Тази услуга е комфортна даже и в случаите в които желаете да платите медикаментите, добавките или нужните козметични средства на ваш непосредствен или другар, които сега на поръчка нямат тази опция или са надалеч от вас.

С всичко това преимуществата на цифровата аптека Help2Go не се изчерпват. Освен многочислените аптечни сътрудници, в приложението ще откриете и всички лаборатории наоколо до вашето местонахождение. Приложението предлага и услугата лаборатория да пристигна до указан адрес в границите на София-град, с цел да вземе нужния материал за проучване.

Водени от грижата за здравето, Help2Go интегрира и услуга, която да припомня по кое време би трябвало да бъде взето предписаното лекарствено средство - изключително значим миг, когато се лекува малко дете. Целта на Help2Go е бързо и комфортно да насочи родителите от къде могат да поръчат онлайн медикаменти за болното си дете съгласно местоположението им.
Как да намерим евтини медикаменти и най-близките денонощни аптеки?
Намирането на денонощни аптеки или работещи лаборатории, които имат подготвеност да дават търсените медикаменти и проучвания, се оказ...
Прочети повече


При децата е от първостепенно значение всяко лекарство или добавка да бъдат взети в прецизен час, с цел да се разгърне оптимално добре резултатът от прилаганото лекуване. Help2Go e новаторско мобилно приложение, основано в помощ на забързаното ни всекидневие и нуждата да получаваме нужните ни медикаменти, добавки и козметични средства тук и в този момент, без ненужно очакване.

Дигиталното решение е единствено в едната ви ръка – голяма платформа с партньорски аптеки разполагащи с значими наличия за вашето здраве и това на околните ви хора.

 

Още от ИКОНОМИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР