Няма редовен кабинет, защото президентът изгражда служебна президентска република, заяви

...
Няма редовен кабинет, защото президентът изгражда служебна президентска република, заяви
Коментари Харесай

Димитров: Тези избори са заслуга на Румен Радев 


Няма постоянен кабинет, тъй като президентът построява служебна президентска република ", съобщи депутатът от Демократична България Мартин Димитров в студиото на Bulgaria ON AIR.
Според него президентът Радев е отговорен за обстановката, в която се намираме. " Конкретно тези избори са негова заслуга. Ние бяхме предложили - служебно техническо държавно управление на българския парламент с 5 целта. Щяхме да накараме българският парламент да избира сред две други възможности - механически кабинет на българския парламент с парламентарен надзор и длъжностен кабинет на Радев. Това щеше да бъде забавно ", уточни Димитров.

Пред Bulgaria ON AIR депутатът съобщи, че Радев не дал мандата на Демократична България, тъй като желае да ръководи. " Намираме се на кръстопът с два ясни завоя. Единият е като се събраха ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи и споделиха, че желаят да си вършат програмно държавно управление. Другият е пътят на Демократична България и " Продължаваме промяната ". Хората би трябвало да изберат ", безапелационен е той.

Димитров съобщи, че чака по-добър резултат от Демократична България и добави, кои ще бъдат вероятните сътрудници зависи от изборите резултати.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР