Няма разногласие в коалицията за бюджета, това е нормален диалог,

...
Няма разногласие в коалицията за бюджета, това е нормален диалог,
Коментари Харесай

Иво Мирчев, ДБ: Искаме да има ясна предвидимост с IT компаниите за автоматичен механизъм, който да се спазва

Няма различие в обединението за бюджета, това е естествен разговор, не бих го нарекъл конфликт на гледни точки. Имаме една и съща философия и взор по какъв начин би трябвало да се развиват избрани браншове. В диалози мисля, че ще стигнем до единодушие. Това сподели за Българска национална телевизия Иво Мирчев от " Демократична България ", заместник-председател на енергийната комисия в Народното събрание.

„ Позицията на " Демократична България " не може да се промени, а " ИТН " са на същото мнение. Ще предложим размерът от 3000 лв. да не се пипа до 1-ви юли, а до 1-ви юли Министерството на финансите, комисията по бюджет и финанси, да беседва с браншовете, които са най-силно под въздействието на оптималния застрахователен приход и да вземат дружно решение с какъв коефициент да се усилва автоматизирано той, с цел да може да не се постанова в края на годината да се взима решение ", сподели Иво Мирчев.

" Искаме да има ясна предвидимост и диалог с IT фирмите за автоматизиран механизъм, за коефициент, който да се съблюдава. Аргумент да се усилва оптималният застрахователен приход има, защото не е увеличаван от доста време. Тук въпросът е, че Македония да вземем за пример махна напълно върху IT фирмите този вид облагане ", добави още Иво Мирчев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР