„Няма разделение в партия ГЕРБ. Ние сме монолитни и сплотени.

...
„Няма разделение в партия ГЕРБ. Ние сме монолитни и сплотени.
Коментари Харесай

Даниела Дариткова: Няма разделение в ГЕРБ

„ Няма разделяне в партия ГЕРБ. Ние сме монолитни и сплотени. Смятам, че ще излезем от тази рецесия още по-сплотени”, съобщи новият ръководител на ПГ на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова.

Тя заменя на поста подалия оставка Цветан Цветанов поради абсурда с жилищата на властта.
Депутатите одобриха оставката на Цветан Цветанов „ За ” гласоподаваха 121 народни представители, 7 бяха „ срещу “, а трима се въздържаха
" Апартаментната сага вълнува обществото. Не съм вниквала в пазарните връзки. Не съм имала опит в това отношение, тъй като не съм считала да закупувам жилище. Ние показахме поредно държание, тъй като всички, които са в тази сага, поеха своята отговорност. ГЕРБ постоянно е постъпвала по този начин ", съобщи още Дариткова.
Даниела Дариткова: Скандалът с жилищата е координирана офанзива против ГЕРБ „ Вярвам, че ще излезем по-стабилни след тази рецесия ”, сподели в предаването „ Лице в лице ” новият ръководител на ПГ на ГЕРБ
По думите ѝ не е имало съвещание на изпълнителна комисия. Решенията за оставки са били персонални решения.

" Не съм натоварена с проверяващи функционалности, в никакъв случай не съм изпълнялата такива. Очаквам мненията и решенията на способените органи ", сподели още Дариткова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР