Няма просто човек, който да не обича пържени картофки, а

...
Няма просто човек, който да не обича пържени картофки, а
Коментари Харесай

Любимите ви пържени картофки, но без НИКАКВО олио!

Няма просто човек, който да не обича пържени картофки, а даже и да има, този способ на подготвяне на картофите сигурно ще го накара да стартира да ги хапва на драго сърце. 

 Никой не е вярвал, че картофената вода може да послужи и за това! Никой не е вярвал, че картофената вода може да послужи и за това!
Знаете ли, че нашите баби са употребявали картофената вода за най-разнообразни цели? Днес ще имате опцията да научите защо тъкмо...

Но за тези, които са пристрастени към тях, този метод на подготвяне ще се стори повече от съвършен варинат за похапване без да изпитват виновност към тялото и здравето си.

Първо, вместо да ги изпържите, ще ги изпечете във фурната и без олио и те по никакъв метод няма да отстъпват на пържените. 

И макар че методът на подготвяне е много простоват и елементарен (обелваш, нарязваш и печеш), тук има една загадка съставна част, която ги трансформира в съвършените " пържени " картофи.

Това е белтъка, с който ще ги намажете и ще им придаде златистия цвят и вкусната коричка.
 Чудно свинско със картофи и кашкавал! Чудно свинско със картофи и кашкавал!
Тази чудесна рецепта ще впечатли всеки посетител, който поканите на масата си! Свинските пържоли с горчица, които ще ви накарат да си оближ...

Когато ги приготвите по този метод, умерено можете да ги наречете диетични и потребни, тъй като няма да имат капка лой и могат да се хапват, като гарнитура, само че и просто по този начин. 

Да ви е сладко!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР