Няма проблеми в коалицията, които да не бъдат преодолявани. Всеки

...
Няма проблеми в коалицията, които да не бъдат преодолявани. Всеки
Коментари Харесай

Хекимян с остри думи към Цветанов


Няма проблеми в обединението, които да не бъдат преодолявани. Всеки има своето мнение и постоянно го показва. Днес ще имаме среща на Политическия съвет дружно с премиера и ръководител на ГЕРБ с тримата съществени представители, които образуват Обединени патриоти и ще приказваме по тематиките, които сътвориха напрежение. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

„ Няма съответствие ГЕРБ-Патриоти, което да е наложено като някакъв аршин. Всичко, за което сме се разбрали, е в съглашението. Днешният ден ще може да почисти всички недоразумения, които са възникнали”, сподели още Цветанов пред bTV.

"С сътрудниците си се чуваме непрекъснато. Валери Симеонов е непосредствен човек. Ние пък се въздържаме от сходни мнения, тъй като е по-добре да решаваме нещата в фамилията ", уточни той.

По мотив гласуването за членове на новия Висш правосъден съвет, което се организира предходната седмица, Цветанов изрично съобщи, че Снежана Дукова не е давала никакви знаци в пленарна зала. Понякога техническите устройства не сработват и народните представители подават сигнал към квесторите с повдигане на глава.
В групата обсъдихме всички 18 претенденти. Ние сме дали поддръжката си за всички, които считаме, че са почтени. Този избор имаше публичен фокус, тъй като беше по нови правила. В момента Висш съдебен съвет е определен с квалифицирано болшинство, което го прави постоянен. Защо приказваме за парите на магистратите, а не за това, че Ивелин Банев - Брендо е наказан в Италия, а не в България?С какво политическата класа носи отговорност за правосъдната власт? Вероника Имова евентуално ще е най-хубавият магистрат. Трябва да дадем опция на тази институция да получи социална поддръжка. Защо се разисква единствено парламентарната квота, а правосъдната квота – не? Защо не попитахте Соня Найденов и другите, по какво критериите по които са определени останалите не дават отговор? Най-лесно е да влезем в едно студио и да бъдем отрицателни ", ядоса се той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР