Няма проблем на борда на българския кораб Царевна“ в пристанището

...
Няма проблем на борда на българския кораб Царевна“ в пристанището
Коментари Харесай

Корабът Царевна ще отплава от Мариупол, след като се събере пълен екипаж

Няма проблем на борда на българския транспортен съд „ Царевна “ в пристанището в Мариупол и той ще отплава, откакто бъде запълнен екипажът. Това заяви фирмата-оператор на кораба

На борда има единствено петима българи и трима украинци, заради което в този момент компанията организира договаряния за наемане на екипаж. Когато той се събере, корабът ще може да напусне пристанището.

и 5 други страни да окажат въздействие на притежателите на задгранични кораби в пристанището на Мариупол, с цел да ги изведат до местата по непрекъсната регистрация.

По информация на БНР и другите задгранични кораби в Мариупол към момента не са го напуснали. Вече пристанището е разминирано и няма заплаха за плавателни съдове, споделят от фирмата-собственик на „ Царевна “

Останалите корабособственици и на другите кораби в Мариупол също организират договаряния за наемане на екипажи, споделят те.

Още не е ясно дали екипаж за "Царевна " ще бъде изпратен тук от България или ще се търсят и други разновидности, разяснява БНР.

"Царевна " на Мариупол от началото на войната в Украйна през февруари. се прибраха в България, като капитанът и още двама души останаха на борда на кораба по лично предпочитание.

на Азовско море беше високомерен по-рано през май от армията на Русия и подкрепяните от нея сепаратисти в Донецка област. Последни в града бяха останали украинските бойци от полка „ Азов “, които в този момент са военнопленници в следени от Русия градове.

Свободна Европа е службата за България на Radio Free Europe/Radio Liberty (RFE/RL). От 1950 година до 2004 година излъчва излъчвания на български език. От началото на 2019 година Свободна Европа е възобновена като цифрова платформа за даване на мултимедийно наличие на български език.
Фейсбук конгрес Най-ново видео  80 години по-късно. Как картините на художничка, убита в Холокоста, стигнаха до правнучка ѝ  please wait
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР