Няма причина да вярваме, че руският лидер Владимир Путин няма

...
Няма причина да вярваме, че руският лидер Владимир Путин няма
Коментари Харесай

Украинският външен министър: Владимир Путин уби Евгений Пригожин

" Няма причина да имаме вяра, че съветският водач Владимир Путин няма да се отнесе към договарянията по метода, по който и с водача на " Вагнер ", сподели украинският министър на външните работи Дмитро Кулеба, представен от осведомителна организация Укринформ, представена от Българска телеграфна агенция.

Кулеба направи изказването си на взаимен брифинг с френската си колежка Катрин Колона в Париж.

" Колкото до апелите за договаряния с Путин, всеки, който пита за това, не би трябвало да пита нас, а Пригожин. Той имаше спор с Путин, позволи спора, споразумяха се за гаранциите за сигурност, а след това Путин го умъртви ", сподели ръководителят на украинската дипломация.

Кулеба акцентира: Няма причина да имаме вяра, че Путин ще се държи по различен метод и в други договаряния.

На срещата бе разисквана още и договорката за украинско зърно през Черно море.

" В момента сме изключително заинтригувани от възобновяване на самодейността за зърно. Показахме обаче, че има и опция. Има безвреден морски маршрут, който два кораба към този момент използваха, с цел да изоставен украинските пристанища. Този маршрут няма да бъде пленник на съветския шантаж ", сподели украинският външен министър. Той добави, че въпросът е разискван с френския министър на външните работи и маршрутът може да бъде заздравен и развъртян като различен за износа на зърно.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР