Няма причина да вярваме, че геополитическите проблеми, избухващи сега при

...
Няма причина да вярваме, че геополитическите проблеми, избухващи сега при
Коментари Харесай

Камала Харис ще направи света по-нестабилен

Няма причина да имаме вяра, че геополитическите проблеми, избухващи в този момент при ръководството на екипа Байдън - Харис, ще бъдат решени от администрация на Харис - Уолц. Гласуване за Харис води освен до по-високи цени на бензина и питателните артикули, отворена граница и извънредно високи лихви по ипотечните заеми. Това е гласоподаване за по-опасна световна среда за сигурност

Шон ФЛИЙТУУД*

Новооткритата опорна точка на Камала Харис е, че Доналд Тръмп е прекомерно „ неустойчив и неустойчив “, с цел да управлява Съединените щати вкъщи и в чужбина. Въпреки че са смешни, освен това идващи от партия, прикриваща от години умствения крах на Джо Байдън, забележките на Харис са още по-абсурдни, като се има поради какъв брой „ неустойчив и неустойчив “ е станал светът при администрацията на Байдън - Харис.
Пример: Тайванският пролив, където комунистически Китай стартира еднодневни военни учения с рекордните 153 военни самолета, симулиращи обсада на островната страна. Операцията пристигна след тирада на тайванския президент на националния празник на острова. В своите забележки президентът означи, че държавните управления на Тайван и Китай „ не са подчинени едно на друго “ и че последното „ няма право да съставлява Тайван “.
Чрез композиция от ужасяващо взети решения и чиста уязвимост, Байдън и Харис, както и тяхната радостна група простаци, обърнаха външната политика на Съединени американски щати с главата надолу. Америка към този момент нито се почита, нито респектира най-големите си съперници. Увеличаващите се спорове, проведени от тези сили, са в допълнение доказателство за това.

Четири години безпорядък

Докато демократите загърбваха болните умствени качества на Байдън, обликът на Съединени американски щати без водачи, следени от некомпетентни бюрократи, даде своите резултати. В съвсем всяко кътче на света най-големите съперници на Америка се възползваха от нашата злополучна обстановка, с цел да прокарват личните си ползи.
В допълнение към увеличаващата се военна интензивност към Тайван, Китай ускори експанзията си към съдружниците на Съединени американски щати в Индо-Тихоокеанския район, откогато Байдън и Харис поеха поста.
Комунистическата нация разшири интервенциите на бреговата си защита в Южнокитайско море, атакувайки филипински кораби и утвърждавайки териториалното си владичество над противоречивия район. Пекин разположи военни сили и в японското морско и въздушно пространство, до момента в който китайски риболовни кораби бяха хванати да

нарушават морската акватория на Южна Корея

Малко по на север „ Човекът-ракета “ анулира мирните договаряния сред Северна и Южна Корея и ускори връзките си с съветския президент. За смут на Сеул, Пхенян си разреши да усили тестванията на балистични ракети и да разшири нуклеарния си боеприпас.
Междувременно ангажираната в Украйна Русия разшири двустранните връзки с Китай, пробвайки се да вкара „ многополюсен международен ред “, лишен от водачеството на Съединени американски щати.
И кой би могъл да не помни Близкия изток, който бе в условен мир при администрацията на Тръмп, а в този момент е на прага на районна война сред Израел и Иран?

Какво мисли Камала?

В спора сред Тел Авив и Техеран тя се опита да изиграе двете страни, като постоянно споделя, че поддържа „ способността на Израел да се пази “, а в това време се грижи за левичарите, подкрепящи " Хамас ", непочтено изобразявайки офанзивата на еврейската страна в Газа.
Тези позиции са сходни, в случай че не и идентични с тезите, които администрацията на Байдън - Харис практикува и проповядва през последните четири години. Ето до каква степен ни докара това:
На Харис й липсват уменията и качествата, с цел да управлява Съединените щати. Подобно на нейния залитащ началник, тя е слаб и неефикасен политик, чиято външна политика ще бъде оркестрирана от същите марксистки идеолози, оглавяващи актуалната администрация.
Няма причина да имаме вяра, че геополитическите проблеми, избухващи в този момент при Байдън - Харис, ще бъдат решени от администрация на Харис - Уолц. Ако не друго, евентуално бързо ще се влошат.
Гласуване за Харис този ноември води освен до по-високи цени на бензина и питателните артикули, отворена граница и извънредно високи лихви по ипотечните заеми. Това е гласоподаване за по-опасна световна среда за сигурност, която заплашва живота на американските военнослужещи, дава мощ на нашите съперници и излага нацията и съдружниците ни на непотребен риск.
Тази страна не може да си разреши още четири години външна политика на демократите. И тъкмо това ще получим с президент Камала Харис.

* Автор във „ Федералистът “ и други американски издания, ученик на университета „ Мери “ във Вашингтон
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР