Няма преки заплахи за националната сигурност, в това число от

...
Няма преки заплахи за националната сигурност, в това число от
Коментари Харесай

Вече 4 часа на "Дондуков" 2 е много горещо! Марешки разкри, че...

Няма директни закани за националната сигурност, включително от обстановката в Сирия. Това докладвали службите на съвещанието на КСНС, което продължава четвърти час. Новината бе обявена в Президентството водачът на ВОЛЯ Веселин Марешки, който напусна съвещанието по-рано, към 16:30, поради самолетен полет.

" Според данните, които имаме, не чакаме, че България може да бъде директно застрашена от протичащото се в Сирия ", съобщи водачът на Воля.

" Към днешна дата в България е оптимално спокойна обстановката и не е застрашена от някакви терористични акции, свързани с споровете на други места по света ", добави още той.

По думите му, най-малко до момента в който той е участвал на КСНС, на него царял консенсус и дребни разминавания по втората тематика - за модернизацията на армията.

" Мисля, че има консенсус по отношение на това дали би трябвало да бъде осъвременена. Има някакви различия по отношение на темповете и периодите, само че като цяло мисля, че се върви в тази посока. ", съобщи водачът на ВОЛЯ, представен от Канал 3.

" За идващите три години беше показано какъв е проектът и с какъв брой не се извършва ", разкри той и съгласно него разминаването било единствено в някакви 100 млн. лева Това не било огромен проблем, по думите му.

Марешки поддържа ограниченията, разисквани на съвещанието на КСНС, което към този момент продължава четвърти час.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР