Няма политически натиск. Болницата е за пример в сектора и

...
Няма политически натиск. Болницата е за пример в сектора и
Коментари Харесай

Шефът на Св. Иван Рилски д-р Дечо Дечев: Болницата е за пример и е нормално да има апетити към нея

" Няма политически напън. Болницата е за образец в бранша и е обикновено да има апетити към нея ", сподели шефът на болница " Св. Иван Рилски " доктор Дечо Дечев в изказване във връзка оставката му.

Днес започнаха и митинги на медиците в лечебното заведение. Те настояват, че оставката на доктор Дечев е поради политически напън.

" Искам да помоля всички да продължим работа, тъй като чакат пациенти. Имаме увещание от премиера, че до час и половина ще имаме отговор на поставените ни въпроси ", добави доктор Дечев, представен от БТВ. Той акцентира, че натискът е по-скоро по персонални ползи и от хора, които не са на равнище министър.

" Болницата приключи годината с близо 4 млн. лева облага, макар " помощта " на Министерството на здравеопазването в подобен смисъл, че тя не беше предпочитана за тях, съдейки по това, че не получи финансови средства за планове, за които е кандидатствала. През този интервал от ноември, когато се обединихме с Белодробната болница " Св. София ". Ние погасихме просрочени отговорности на пулмологията в размер на към 1,5 млн. лева със лични средства успяхме да поправяме и заплатите им, като в този момент те са два пъти по-високи от преди ", сподели доктор Дечев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР