Няма подадени оплаквания или писмени жалби от пострадали при блокадата

...
Няма подадени оплаквания или писмени жалби от пострадали при блокадата
Коментари Харесай

СДВР: Няма оплаквания и жалби от пострадали при блокдата на бул. Ситняково

Няма подадени недоволства или писмени тъжби от потърпевши при блокадата на кръстовището пред Румънското посолство на столичния бул. " Ситняково " нощес. Това оповестяват от Първо РУ-СДВР, на чиято територия е кръстовището, на което през вчерашния ден се стигна до напрежение сред протестиращи жители и жена, пробвала да премине с автомобила си в региона. Информацията е по отношение на постъпили въпроси и известия в медиите по отношение на " прегазени " или " бутнати от лека кола " участници в противозаконната обсада.

Към момента не са открити потърпевши и измежду участниците в блокадата на кръстовището, откакто навреме е осъществен обзор на фрагментите от видеонаблюдението в региона, прецизират от полицията.

Под надзора и управлението на Софийска районна прокуратура чиновници на Първо РУ-СДВР не престават работата по следствието на случая, при който семейство с две деца - момченце на 2 години и момиченце на 9 години, бяха блокирани в автомобила им. Потърпевшите към този момент са показали пред проверяващите своите пояснения по случая.

Във връзка с провеждането на протестни дейности Столична дирекция на вътрешните работи още веднъж предизвестява жителите и гостите на София да карат с нараснало внимание на територията на града, отчитайки по-сложната пътнотранспортна конюнктура.

Трима души са арестувани за проявена експанзия към фамилията с две деца, което се опита да премине блокадата на столичния бул. " Ситняково ".

Инцидентът стана към 22.00 ч. нощес, когато автомобилът се опитал да премине през кръстовището, макар събралите се хора там. Стигна се до сдърпване, което приключи с изпочупени стъкла и фарове на автомобила и интервенция на полицията.

От полицията обясниха, че не са охранявали блокадата, тъй като тя е спонтанна и противозаконна.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР