Няма подаден сигнал от младата жената към органите на МВР.

...
Няма подаден сигнал от младата жената към органите на МВР.
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР с подробности за намереното тяло на жена в София

" Няма подаден сигнал от младата дамата към органите на Министерство на вътрешните работи. Тя е споделяла опасенията си със своите близки ", съобщи на брифинг основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров.

По думите му на 3 април е постъпил формалният сигнал от нейни близки, че нямат контакт с нея и не се е явила на среща, на която е трябвало да вземе детето си.

" Започнала е дейна работа на чиновниците на полицията и Столична дирекция на вътрешните работи, безусловно след няколко часа задържаме лицето, което имахме съмнения, за жалост открихме натрупа на дамата. Те са имали близки връзки и главната версия е, че вследствие на тази връзка поражда несъгласие, което е довело до убийството на жертвата ", добави основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

Той разясни, че мъжът вследствие на персонални и изострени връзки мъжът е пристъпил към това брутално деяние.

" Проблемът с домашното принуждение ескалира ", посочи вътрешният министър Иван Демерджиев и прикани за по-добра съгласуваност сред институциите.

" Има данни, че жертвата е търсила помощ от неправителствени организации ", съобщи вътрешният министър.

По тематиката за формираното произвеждане за проведена незаконна група за търговия с въздействие за дискредитиране и премахване на висши магистрати и полицейски чиновници, Демерджиев акцентира: " Взети са ограничения против полицейските чиновници ".

Относно това, че Синдикат " Образование " ще изиска оставката на министър Демерджиев поради новия протокол за бомбени закани той разяснява:

" Няма съображение да се счита, че шефовете на учебните заведения са натоварени с спомагателни отговорности. Същинският оглед се организира от органите на Министерство на вътрешните работи на място и те поемат и ръководят процеса, носят риска. Този развой, по този начин както е написан, лишава отговорността на шефовете и япридава на нашите сили. Единични са случаите на глобени шефове - аз знам за двама, не знам за повече ", сподели още Иван Демерджиев.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР