Няма по-вдъхновяващи думи от тези на една уверена жена към

...
Няма по-вдъхновяващи думи от тези на една уверена жена към
Коментари Харесай

Един ден на Ева Веселинова и нейната рутина за красота

Няма по-вдъхновяващи думи от тези на една уверена жена към нас - другите дами. Когато приказваме за хубост и непринуденост, метод на живот и сполучлив баланс сред работа и семейство, ние дамите постоянно се оглеждаме в очите на приятелките си, на дамите инфлуенсъри, които следваме, тъй като те ни демонстрират другия метод да отстояваме себе си. Те не ни подлагат на критика, нито ни слагат оценка.

Те просто споделят с нас, без превземки, по женски откровено - от това по какъв начин да сме сполучливи в работата, само че в същото време грижовни майки, до ежедневната простичка рутина за хубост. Понякога, като бонус, разменят някоя и друга хитринка за безупречна визия след недоспиване и претрупани работни дни.

Харесваме Ева Веселинова поради нейната страст, която влага във всичко. Тя е публицист, инфлуенсър и майка на две деца. Изглежда прелестно, написа вдъхновяващо. И приказва намерено. Позволяваме си да я последваме в един неин ден и рутината ѝ за хубост.

Убедени сме, че когато имаш две дребни дечица и всекидневни работни задължения, се желае освен това от добра организация. Ева обаче не го акцентира, тя наподобява спокойна и усмихната и прави нещата да наподобяват, като че ли всичко в всекидневието ѝ се подрежда от единствено себе си. Определено владее изкуството да не се ядосва и да не разрешава на напрежението и напрежението да се отразят на хубостта ѝ. Ева Веселинова се е научила да намира време за себе си и да се грижи за кожата си, тъй като знае, че положителният, здрав тип значи сила и самочувствие. А те са нужни, с цел да минава с лекост през забързаните дни.  Как и по кое време трансформира рутината си за хубост, разбираме в нейната споделена история и откритието на нов артикул с основно „ Р “.  Досещате се, че имаме поради съставката Ретинол.



Ева Веселинова не следва сляпо стилните трендове в грижата за кожата и цялостната хубост. Тя се осведоми за нови артикули, само че обича такива, които имат капацитета за един напълно нов метод в грижата за кожата на лицето ѝ.



Какво по-хубаво от това да чуем правилния съвет, в точния миг, когато знаем, че и нашата кожа се трансформира с всяка минала година. Сега просто можем да създадем рутината ни за хубост още по-смислена и потребна с артикули, които „ хранят “ кожата ни и я трансформират в сияйна и прелестна. Няма подозрение, че ние като дами би трябвало да подхождаме с неизменност и обич към себе си, с цел да излъчваме хубостта, която носим.



Още един съвет от Ева Веселинова, който бихме следвали, е положителният табиет да се консултираме със експерт, когато използваме нов артикул в грижата за кожата ни. Ето за какво отправихме нашите въпроси към кожния лекар доктор Присадашка , с цел да научим повече за продуктите с ретинол.

 доктор Присадашка

Защо би трябвало да използваме ретинол? 

Д-р Присадашка: Ретинолът има подмладяващ резултат, подтиква образуването на колаген и забавя разграждането му, редуцира бръчките, озарява кожата, понижава видимостта на тъмните петна. Кожата наподобява актуализирана, свежа и по-сияйна.  

Каква централизация на ретинол препоръчвате? 

 



Колко време е належащо на кожата да се приспособява към ретинола? 

 



Като кожен лекар, вие препоръчвате ли артикули с ретинол? 

 



Как можем да разберем кой ретинол е подобаващ за нашата кожа? 

Д-р Присадашка: Добре е да бъде направена консултация с кожен лекар или медицински козметик, който да дефинира вида кожа и метода на потребление на ретинола, с цел да се предотвратят съществени нежелани резултати. Концентрация от 0,2% е положително начало за пускане използването на ретинол, след което тя може да покачва.  

Може ли да се употребява ретинол през лятото? 

Д-р Присадашка: Ретионол може да се употребява през цялата година, като е здължително в композиция с него да се употребяват подобаващи артикули с висок слънцезащитен фактор, с цел да се избегне появяването на странични реакции. При съблюдаване на всички рекомендации, дадени ви от вашия кожен лекар, не би трябвало да имате странични реакции.   

 Vichy

Може ли да се употребява ретинол през бременността? 

Д-р Присадашка: В никакъв случай не би трябвало да използваме артикули с ретиноиди под каквато и да било форма по време на бременност и кърмене, тъй като няма задоволително клинични изследвания за локалните ретиноиди, които да потвърждават тяхната сигурност по време на бременност и кърмене. 

Кои дейни съставки са подобаващи за съчетание с ретинола и за кои не се предлага да се употребяват дружно с ретинол?  

Д-р Присадашка: Ретинол може да се употребява в композиция с хиалуронова киселина, ферулова киселина, витамини А, С и Е и наложителна ежедневна слънцезащита. 

Не се предлага комбинирането на ретинол с бензил пероксид и салицилова киселина, т.к. тяхното деяние се отстрани взаимно. А в композиция с алфа хидрокси киселини може да се потенцира действието му и да се проявят странични реакции, като зачервяване, раздразнение и лющене на кожата. 

 Vichy

Завършваме с чувството, че поддържането на хубостта е толкоз елементарно постижимо и е на една крачка от нас. Трябва единствено да сме добре осведомени и да създадем своя верен избор в грижата за себе си и за кожата си.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР