Няма по-мотивиращ начин да започнем работния ден от чаша ароматно

...
Няма по-мотивиращ начин да започнем работния ден от чаша ароматно
Коментари Харесай

10-те професии, най-силно зависими от кафето

Няма по-мотивиращ метод да стартираме работния ден от чаша ароматно кафе. Смята се, че тонизиращият резултат на семената на кафееното дърво е открит в Йемен и североизточните елементи на Етиопия, след което то стартира да се отглежда в Арабския свят. Най-старото правдиво сведение за пиянство на кафе е от средата на 15 век и се отнася за суфийските общности в Йемен.

Ако се каните да изоставите кафето и да минете на чай, учените поучават да не избързвате толкоз и въпреки всичко да не се отказвате от обичания си утринен табиет. Поредица от научни наблюдения привеждат доводи за това, че на множеството хора една чашка кафе на ден в действителност е в действителност от изгода.

Всъщност топлата напитка от дълго време се е трансформирала в неизменима част от всекидневието на хора от всякаква възраст, пол и специалност. И въпреки всичко, при някои характерни занимания се изисква централизация и устойчивост, за които оказва помощ извънредно доста точно кафето. Електронното списание Az-Jenata.bg подреди 10-те специалности, при които кафето се пие в най-големи количества.

1. Хранителната промишленост/ Технически служащи
2. Научни служащи
3. Търговци
4. Маркетинг специалисти/ PR експерти
5. Медицински сестри/ Рехалибитатори
6. Редактори/ Репортери/ Журналисти
7. Учители/ Инструктори
8. Инженери
9. Програмисти/ Системни админи
10. Изпълнителни директори

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР