Няма по-лошо чувство, когато си в самолет от това да

...
Няма по-лошо чувство, когато си в самолет от това да
Коментари Харесай

`Семейството ни открадна местата в самолета – но отмъщението беше сладко, когато кармата мигновено удари`

Няма по-лошо възприятие, когато си в аероплан от това да стигнеш до мястото си и да забележиш, че някой към този момент седи там – тъй като ти нямате различен избор с изключение на да ги помолите да се реалокират.

Една жена остана объркана, когато се качи, единствено с цел да види, че друго семейство е заело местата си в A, B и C, само че е напуснало своите в D, E и F. Но вместо да подвига звук, тя реши да заеме местата, без да каже нищо.

Но от време на време кармата в действителност прави своята магия, защото дамата скоро си върна назад, защото „ кармата незабавно удари “, защото тези, които бяха откраднали местата й, срещнаха проблем.

Майката отиде в Reddit, с цел да се наслаждения на случилото се. Тя изясни, че самолетът е бил изцяло разпродаден и макар резервациите на местата, когато се качи, откри семейство, което седи в нейните непокътнати места.

Жената написа: „ Качваме, с цел да открием, че едно семейство е на нашите места. Дъщерята тийнейджърка измърмори, че те просто са седнали на нашите места местата бяха иден...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР