Няма по-досадно от това да бързате за официална среща или

...
Няма по-досадно от това да бързате за официална среща или
Коментари Харесай

Ето как да НЕ си направите бримка на чорапогащника

Няма по-досадно от това да бързате за публична среща или за офиса, да сте си приготвили хубава пола и в последния миг, обувайки чорапогащника, да се пусне бримка от горната страна до долу. Как да предотвратите появяването на бримка в несъответствуващ миг, а и да си спестите нерви?
Търсете подсилени шевове

Някои чорапогащници разполагат с спомагателни осигурителни ограничения като подсилените шевове. Винаги са по-добър вид, защото са ситуирани тук-там, които постоянно се късат.
Хидратирайте

Нанасяйте постоянно овлажняващ крем върху кожата на краката, ноктите и кожичките към тях. Сухата кожа допуска окачане на чорапогащника и висок риск от стартиране на бримка. Същото се отнася и за кожата и ноктите на ръцете ви, защото с тях също можете да скъсате чорапогащника, до момента в който го обувате.
Носете точния размер

Ако изберете по-малък чорапогащник, той ще ви стои прекомерно обтегнат. Това носи риск някой от пръстите ви да пробие материята. Прекалено огромният чорапогащник също не е добра алтернатива, защото, набирайки се, може да се закачи или в облеклата ви, или в някой борд на обувките. Най-добре е да избирате безусловно прецизен чорапогащник. Ако се колебаете сред два номера, за всеки случай постоянно избирайте по-големия.
Слагайте чорапогащниците си във фризера

Замразяването на чорапогащниците разрешава на фибрите в тях да се стягат и да бъдат по-здрави и устойчиви.
Не впивайте пръсти в тях

Когато обувате чорапогащник, не го втъквайте мощно в пръстите на краката. Също по този начин не впивайте пръстите на ръцете си с нокти в него, а пипайте с върха и меката им част. Разстилайте чорапогащника нагоре към бедрото, а не го дърпайте.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР