Няма песен, писана за PR. Смятам, че това, което направихме

...
Няма песен, писана за PR. Смятам, че това, което направихме
Коментари Харесай

Бехар за песента с Мишо Шамара и Lil Sha: Един прекрасен проект, с който много се забавлявах

Няма ария, писана за PR. Смятам, че това, което направихме с Мишо Шамара и с Lil Sha, има доста мощни послания и доста ще се веселя, в случай че се харесва и на слушателите в България. Това сподели PR специалистът Максим Бехар в предаването " Човекът на фокус “ на " Фокус “. 

За основаването на първия си сингъл той си партнира с Мишо Шамара, неговия наследник Lil Sha и американската кънтри певица Сара Харалсън. " PR We Are “ е отдадена на бизнеса, на който е предан към този момент 30 години – Public Relations.  

" Това е един прелестен план, с който доста се забавлявах. Успяхме дружно с Мишо и с Lil Sha да го създадем за един ден и си мисля, че се получи сносно. С него желая доста синтезирано да опиша за моя бизнес и да обясня, че това е бизнес, който е доста значим, който може да те издигне, може и да те срине. Искам с леко мигане посредством музиката да подчертавам върху това какъв брой е хубаво да работиш Public Relations, който движи света. Основното ми обръщение е " Public Relations makes the world go round “, изясни PR специалистът.  

Автор на текста е самият Бехар. Първоначално той е на български, само че в следствие вземат решение, че R&B звучи по-добре на британски и по този начин се стига до " PR We Are “. 

Дебютът на песента е в ефира на американското R&B радио Hоt 21. " Пратих песента на десетина радиостанции в Америка, тъй като доста желаех да стартираме от там. Тази станция Hоt 21 ми написаха " Супер! Много я харесваме. Ако ще правиш лондж, желаеме да гот направиш при нас “, описа той.  

Седмица след основаването на песента, Максим Бехар я показва на Световния конгрес по PR във Варшава пред повече от 500 души. От стартирането на сингъла песента има към 15 000 стриймвания в Spotify. " Това, което виждаме от слушанията, от гледанията на клипа, изключително в YouTube – има го във всички международни платформи към този момент, демонстрира, че в действителност има огромен интерес към него. “ 

Максим Бехар е безапелационен, че това няма да бъде последният му музикален план. " Много се вдъхновихме от това, което направихме, и от химията, която се получи. Самият Мишо Шамара споделя, че през цялата си кариера не е имал подобен случай – за няколко часа да запише една ария. “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР