Няма оцелели в катастрофата със самолета Ан-148, паднал в района

...
Няма оцелели в катастрофата със самолета Ан-148, паднал в района
Коментари Харесай

Няма оцелели в катастрофата със самолета Ан-148, паднал в Москва

Няма оживели в злополуката със самолета Ан-148, паднал в региона на Москва, оповестява източник от службите за изключителни обстановки, представен от Българска телеграфна агенция.

В региона на Москва са открити отломките от самолета Ан-148, който изчезна от радарите след излитането си от летище Домодедово.

Следственият комитет на Русия е почнал следствие по отношение на злополуката на съветския аероплан Ан-148, като управляващите допускат, че повода за рухването му е неспазване на условията на сигурност за въздушния превоз, предава ТАСС. Официалният представител на следствените управляващи Светлана Патренко е декларирала, че службите са сигурност са „ почнали престъпно следствие за злополуката на пътническия аероплан Ан-148 в московска област “ по алинея 3 на член 263 от Наказателния кодекс – „ нарушаване на правата на сигурност на хвърчене и употреба на въздушния превоз, довело до гибелта на двама или повече души “. Открити са отломките на транспортното средство, министърът на превоза на Русия Максим Петренко е дошъл на местопроизшествието. Според първична информация няма оживели от намиращите се на борда общо 71 души. Самолетът е летял от столичното летище Домодедово към град Орск. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР