Няма оцелели при самолетната катастрофа в Северна Македония, открити са

...
Няма оцелели при самолетната катастрофа в Северна Македония, открити са
Коментари Харесай

Откриха четири тела и останките от разбилия се в Северна Македония самолет

Няма оживели при самолетната злополука в Северна Македония, открити са четири тела, сподели на брифинг министърът на вътрешните работи Младен Маринов.

„ Последната информация е, че сътрудниците от Северна Македония са съумели да стигнат до мястото на злополуката и има открити четири тела. Няма оживели. Телата са превозени в тяхната правосъдна медицина за аутопсия и по-късно ще можем да потвърдим самоличността на починалите. В непрекъсната връзка сме с сътрудниците от Северна Македония. Извършва се оглед на място и се работи по определяне на аргументите за злополуката “, изясни министър Маринов.
Продължава следствието на самолетната злополука, при която почина българско семейство Тази заран би трябвало да се възобнови интервенцията по достигането на мястото с хеликоптери
„ Към момента вътрешният министър на Северна Македония ме увери, че имат запас да се оправят с първите и неотложни дейности. Ние сме декларирали, че сме в подготвеност да им помогнем при потребност “, сподели още вътрешният министър, допълвайки, че се прави инспекция на техническото положение на самолета.

Останките от машината се намират в планината Якубица на 2200 м височина. От македонското министерство на вътрешните работи обявиха за bTV, че телата са извадени от хеликоптери, защото се намират в труднодостъпна околност.
Авиоексперт за злополуката в Македония: Пилотът е подценил обстановката По думите на Ангел Борисов има възможност да е отказал моторът
Самолетът кръжал дълго в небето над планината, описват в село Богомила. Полетът изглеждал постоянен, само че бил съмнително спокоен. Няколко часа по късно се появили и полицейските хеликоптери. Хората подозират, че самолетът е паднал в местността Бабина дупка покрай върха Солунска Глава.

От вътрешното министерство на Македония обявиха, че мястото на авиокатастрофата е скалисто и недостъпно. Достъп до останките на самолета имат единствено полицейските хеликоптери.

Предстои проверяващите в Македония да дадат публична информация по случая и да кажат дали са разпознали пасажерите в самолета. Прокуратурата ще обяснява аргументите за случая.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР