Няма от какво да се срамувам от това, което съм

...
Няма от какво да се срамувам от това, което съм
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Няма от какво да се срамувам от това, което съм правил в политиката

" Няма от какво да се срамя от това, което съм правил в политиката ". Това съобщи водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов в изявление за Нова телевизия.
Той добави, че за него Европа " е люлката на християнската цивилизация и след изборите би трябвало да я запазим такава. "
" Няма да се учудя, в случай че някои е замислил сходен сюжет на този в Костинброд. Факт е, че има хора, които разчитат да завоюват някой различен глас от горната страна с оплюване на съперника. Нямам информация за операция като тази в Костинброд ", добави още Каракачанов.
" Като виждам по какъв начин стартира акцията още преди нейния формален старт с доста неистини и клюки в доста връзки, помните, че аз предвиждах, че тази акция ще бъде единствено компроматна. За страдание, вместо да оставим хората, които се борят за европарламента да изясняват каква визия имат те за българския интерес в Европа, нещата се трансфораха в цирк ", сподели той.
Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация разяснява и предлагането на парламентарната група на партията за затвор и санкция от 10 до 15 хиляди лева и наказване " отнемане от независимост " до 4 години за лица, които наскърбяват или клеветят, само че са евродепутати, депутати, министри или ръководители на политически партии.
" Не смятате ли, че обикновено, когато един човек, който е облечен с власт, има имунитет, лъже,клевети и наскърбява и никой не му търси отговорност, тъй като той се употребява с някаква власт. Вижте, някой, против който има четири каузи, продължава да изяснява за някаква паспортна мафия и нелепости, в случай, че и ДАНС и Специализираната прокуратура са споделили, че няма нищо такова, някой продължава да клюки. Това са ненормални неща ", счита Каракачанов.
Той разгласи обвиняванията за неплатени налози за тераса към жилището му като операции. " Това си беше една поредна операция. Има нотариален акт, където всичко е разказано. Къде е нарушаването, в случай, че в нотариалния акт ти плащаш налози. В самите указания на КНКОНПИ за попълване на тези заявления, т. 6 споделя ясно и изрично, че не си задължен да декларираш тераси, изби и така нататък Кое е противозаконното? Тя не е застроена, не е на блока, в нотариалния акт е, заплащам си налозите върху нея ", изясни той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР