Няма опасност да останем без пенсии, това каза шефът на

...
Няма опасност да останем без пенсии, това каза шефът на
Коментари Харесай

Шефът на НОИ: Няма опасност да останем без пенсии

Няма заплаха да останем без пенсии, това сподели шефът на Националния застрахователен институт (НОИ) Ивайло Иванов по Канал 3.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1911
"Бюджетът на институцията е признат и в него имам задоволително пари ", уточни още събеседникът на медията. "Не приканвам работодателите редуцират чиновниците, а да се възползват от ситуацията на Закона за изключително състояние и да подадат документи за помощ в размер на 60% от заплатите ", моли Иванов. Той напомни, че компенсацията за безработица е 60 % от трудовото заплащане.

Теменужка Петкова: Хората могат да бъдат спокойни

Шефът на Национален осигурителен институт добави, че на този стадий няма висок % на заболеваемост от ковид и в институцията има задоволително пари за покриване на болничните.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1911  Китай инжектира първата ваксина против COVID-19 на доброволци Китай инжектира първата ваксина против COVID-19 на доброволци  Младоженци си споделиха заветното Младоженци си споделиха заветното " Да " с защитни маски  Заради неприятна дисциплинираност Сърбия стегна полицейския час Заради неприятна дисциплинираност Сърбия стегна полицейския час
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР