Няма ограничения за експериментите в леглото. Все пак основното е

...
Няма ограничения за експериментите в леглото. Все пак основното е
Коментари Харесай

При тези три секс пози ще свършите заедно

Няма ограничавания за опитите в леглото. Все отново главното е и вие, и вашият сътрудник да получите по този начин мечтания оргазъм. В голямо многообразие от пози е много мъчно да се ориентирате по какъв начин най-правилно да се случи това. Освен всичко би трябвало да признаем, че множеството от нас желаят да опитат всичко сред чаршафите. За задачата през днешния ден ще ви предложим 3 секс пози, които подсигуряват, че с колегата си ще получите оргазъм и ще свършите дружно. Ето позите, при които да свършите дружно:

Професионална ездачка
Позата, когато дамата е от горната страна, може да има доста вариации. В допълнение, когато дамата управлява процеса, за нея е по-лесно да реализира оргазъм, защото в множеството случаи мъжете доближават върха на удоволствието първи, до момента в който дамата към момента е надалеч от финала. „ Професионалната ездачка “ е разновидност на класическата ездачка, само че в тази ситуация дамата седи от горната страна, само че се е облегнала леко обратно: по този метод се подтикват най-чувствителните точки по тялото й, което оказва помощ да свърши дружно с мъжа в най-решаващия миг.

Пеперуда
Ако ви е писнало от монотонния секс, то леко променете местоположението, само че въпреки всичко оставете легнала в края на спалнята. При поза „ Пеперуда “ дамата лежи на леглото, а сътрудникът в този миг става против леглото. Тази поза обезпечава по-дълбоко навлизане, изключително в случай че жена повдигне крайник върху раменете на мъжа си. Внимавайте обаче, в случай че започнете да изпитвате дискомфорт, неотложно кажете на мъжа за това.

Десертна лъжица
Идеална поза, в случай че дамата от време на време изпитва болежка от проникването. В тази позиция е невероятно мъжът да проникне напълно в дамата, което значи, че мъжът ще би трябвало да работи деликатно. В тази поза мъжът ще свърши по-бавно от дамата, а по време на самия развой той подтиква най-чувствителните точки на дамата с ръце (това може да са гърдите и/или клиторът й).
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР