Няма нужда явно от парламент в държава, която е загубила

...
Няма нужда явно от парламент в държава, която е загубила
Коментари Харесай

Стефан Гамизов: Много ми е тягостна колаборацията в тази зла политическа театрална трагедия

Няма потребност очевидно от парламент в страна, която е изгубила своята държавност и се ръководи по волята на зла непозната тирания в лицето на съветската.

Това май е единственото почтено нещо (разпускането му и неналичието на парламент-поне смъкват маските) правено от артистите събрани в Народното събрание и Румен Радев, които по този начин настойчиво и несполучливо прикриват действителното прекратяване (отмяна и въвеждане на нова форма на управление) на конституцията.

Много ми е тягостна колаборацията в тази зла политическа театрална покруса на тези, които се “пишат ” демократи.

Признаването на Гладомор #Holodomor, досадното повторение, че “имаме потребност от работещ парламент и устойчиво държавно управление ” и законодателното обслужване на грабежите на проруските ни олигарси, не ”замазва ” даже малко истината, че колаборацията с #russia хибридни превратаджии в #bulgaria помагайки им да наподобяват законни с фасадни дейности и фасадно настоящи институции на демокрацията, които работят за #Corruption и съветската тирания всъщност, е разгром върху демократичната форма на ръководство на България.

Сега ни следва още по-голямо затъване в тинята на проруската ни хибридна тирания ръководена от Румен Радев, до момента в който чакаме ГЕРБ и Движение за права и свободи да приготвят “хартиената кристална нощ ”.

За тези, които не знаят или не си спомнят, това е драматичен миг в историята на Европа, когато в цяла Германия през 1938 година са осъществени всеобщи погроми против благосъстоятелност на евреи, което отприщва най-трагичната и черна част от европейската история.

Търся тази прилика не инцидентно, тъй като същите тези хора в България в този момент, които стоят зад “хартиената коалиция ”, отхвърлят и военните закононарушения в #ukraine на съветската окупационна войска, приканват Украйна да бъде изоставена, отхвърлят да оказват помощ на жертвата в тази противозаконна война и толерират, това е изключително значимо дехуманизацията на #ukrainian нация.

Точно, каквото са правили направилите погромите в Германия през 1938 година над други човешки същества, само че няма да ги посочвам, тъй като както рязбирам #TELUS блокират и когато назоваваш даже в подтекста на наказание и припомняме да не забравяме закононарушенията им, военнопрестъпници правили #WarCrimes през #ww2.

Сега на нас българите същински демократи ни следва да изживеем дирижиран от съветската тирания разгром върху демокрацията с подправяне на изборите, с цел да може откритото към този момент действително противоконституционно ръководство отпред с Румен Радев, да направи опит за живот с марионетно определено от марионетен на Москва парламент преди да има реакция на отмъщение от съдружниците на България, които я третират официално като либерален индивид.

И тъй като обичам #democracy и #humanrights, както нищо друго, тъй като са естествени, каквото е правото да дишаш #freedom, напомням на тези тирани и съветски колаборационисти, че във Всеобщата декларация за правата на индивида има тяхно неотменимо обвързване:

“Като взе поради, че е належащо правата на индивида да бъдат закриляни от закона по този начин, че човек да не бъде принуждаван да прибягва към протест против тиранията и потисничеството, като финален излаз. ”

Дано съдружниците ни #Eu #EP #usa не ни изоставят в тези мрачни и трагични дни за България и българите.

Дни на черен мрак спуснат над родината ни от съветските проксита, колаборационистите с тях, глобените и проруските ни олигарси.

 

Стефан Гамизов, Фейсбук
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР