Няма нужда да сте Роджър Федерер, за да оцените едни

...
Няма нужда да сте Роджър Федерер, за да оцените едни
Коментари Харесай

Вълнуващи места, на които да потренирате сервиса си

Няма потребност да сте Роджър Федерер, с цел да оцените едни от най-вълнуващите тенис кортове на света. Те са с извънреден дизайн и оферират панорама, която ще ви въодушеви да дадете най-хубавото от себе си.

Примерите, които ще ви дадем, ще ви убедят в това, че спортът и архитектурата ловко вървят дружно напред към бъдещето. Те са предизвикателство за артистичните хора, а за феновете на тениса - превъзходна опция да оползотворят свободното си време.

La Quinta Resort (Палм Спрингс, САЩ)

Централният корт в La Quinta Resort в Калифорния предлага неповторима панорама и скални формирания, които впечатляват с грандиозността си. Тук времето е прелестно за тенис. Ще сте на чист въздух и надалеч от градската блъсканица. Не е изненада, че това е обичано място на Мария Шарапова и Новак Джокович.
 
       View this post on Instagram                      
A post shared by La Quinta Resort & Club (@laquintaresort)

International Tennis Hall of Fame (Роуд Айлънд, САЩ)

В Ню Порт ви чака друго модерно тенис предизвикателство. Терени на трева с обичаен дизайн, на който е играно от 1881 година досега… Класическо решение за почитатели, таящи обич към този спорт. През 1881 година тук е проведен първият народен шампионат по тенис на трева.
 
       View this post on Instagram                      
A post shared by Intl Tennis Hall of Fame (@tennishallofame)

Bunabhainneadar Tennis Court (Шотландия)

Сгушен измежду скалистите хълмове на шотландските Хебридски острови, този тенис корт наподобява впечатляващо на фона на крайбрежието.
       View this post on Instagram                      
A post shared by Peter Urwin (@pete_urwin)

SLS Lux (Маями, САЩ)

Извисяващ се на девет етажа над Маями, SLS Lux разполага с открит тенис корт. Той се намира тъкмо до стената за скално катерене на комплекса. Силуетът на града ще ви накара да сервирате вдъхновяващо, написа architecturaldigest.com.
 
       View this post on Instagram                      
A post shared by SLS LUX Brickell (@slsluxbrickell)
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР