Няма нужда да се създава напрежение за газа, защото има

...
Няма нужда да се създава напрежение за газа, защото има
Коментари Харесай

Терзийски: Работим в една посока със служебното правителство

Няма потребност да се основава напрежение за газа, тъй като има подсигурени доставки, а през вчерашния ден стана ясно, че интерконекторът ще проработи на първи октомври преди отоплителния сезон.

Това съобщи пред Българска национална телевизия Йордан Терзийски от " Продължаваме промяната ".

По думите му дейностите на служебния кабинет по отношение на газа, плановете на общините и казуса с поддръжката на пътищата демонстрират, че служебното държавно управление работи в същата посока като предходното, въпреки и не всеки път да наподобява по този начин.

" Работим в една посока, постоянно обстоятелствата се поясняват по друг метод, което е ненужно вкарване на напрежение в системата. Това е нещото, което не разбирам - за какво се основава напрежение, когато няма потребност от такова. Дори когато " Газпром " спря газа, ние не оставихме страната нито ден без газ, работихме да увеличим енергийната диверсификация и форсирахме завършването на интерконектора. Така че в действителност се надявам и с напъните на служебното държавно управление интерконекторът да тръгне, да се одобряват офертите и за втечнения газ, тъй че да имаме за зимата ", уточни Терзийски.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР