Няма нито една секунда студийни снимки. Локациите са различни, снима

...
Няма нито една секунда студийни снимки. Локациите са различни, снима
Коментари Харесай

Бягство от победата 2: Без телефони и нонстоп смяна на операторите и редакторите, за да няма привързване към участниците

Няма нито една секунда студийни фотоси. Локациите са разнообразни, снима се към естествени забележителности и елементарни български села.

" Бягство към успеха 2: Съкровището “ е новото риалити в ефира на bTV. Продуцентът му Евгени Димитров - Маестрото и виновният редактор Йордан Свеженов гостуваха в студиото " Тази заран “, с цел да споделят любопитни подробности.

Всеки искащ да взе участие в предаването може да го направи, като се запише на кастинг. Отборите в предаването са формирани от двама индивида. Те би трябвало да имат навършени 18 година и най-малко един от двамата да има годна шофьорска брошура.

Интересен факт е, че редакторите и операторите, които снимат предаването, непрестанно се сменят, с цел да няма привързване към двойките, които вземат участие в предаването. Участниците нямат право да употребяват телефони и джипиеси по време на предаването.

В предишния сезон на " Бягство към успеха “ е имало 23 000 души, които са кандидатствали за присъединяване. Тогава обаче единствено 12 двойки съумяват да се класират измежду участниците. Тази година селекцията също ще бъде направена по забавен метод.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР