Няма нито една хипотеза, в която някой от периферията да

...
Няма нито една хипотеза, в която някой от периферията да
Коментари Харесай

Кирил Добрев: БСП се изхабява като сапун в банята

Няма нито една догадка, в която някой от периферията да избере Българска социалистическа партия, тъй като тя се разми. Тя е един повсеместен състезател, единствено че той се изхабява като сапуна в банята и след всеки последващи избори ще става все по-малък. Това съобщи в ефира на Би Ти Ви Кирил Добрев от Българска социалистическа партия.

Той за следващ път разкритикува лидерката на социалистите Корнелия Нинова за метода, по който води партията.

Няма по-къс път от това да бъде унижена една 130-годишна партия от това, което се случи. Тук няма граници, няма ляво и дясно при госпожа Нинова. Ако това беше компания, бих споделил, че госпожа Нинова е един добър президент, който се грижи да има доходи. Но това не е компания, а партия и бих споделил, че тя е неприятен водач, сподели Добрев. И напомни по какъв начин преди години парламентарната група на Българска социалистическа партия в Народното събрание е била от 80 души, а ГЕРБ са ги канили да вземат участие в държавно управление.

Според него когато Народното събрание е фрагментиран, не може да има постоянен парламент, тъй като всяка от тях " дърпа чергата към себе си ". Той предвижда, че на идващите избори ГЕРБ ще реализира по-добър резултат.

Кой бихте избрали вие - този, който води, или този, който му носи чантата?, попита Добрев.

Когато има една огромна партия и пет дребни, тази огромна партия остава безконтролна, изясни той. И изрече страдание, че лявото в България се разпада.

Той изясни, че всички, взели участие на срещата на новото ляво обединяване през вчерашния ден, са декларирали, че то не може да взе участие без Българска социалистическа партия. То към момента си няма име, а Добрев съобщи, че решение за присъединяване на последващи парламентарни избори.

Кирил Добрев би взел участие на избори само с Българска социалистическа партия, съобщи самият той.

Няма поддръжка за антикорупционни закони, тъй като няма политическа воля за това, сподели Добрев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР