Няма нито един запис, на който той се вижда ясно.

...
Няма нито един запис, на който той се вижда ясно.
Коментари Харесай

Братът на изчезналия Емил Боев: Дори троха напредък нямаме

Няма нито един запис, на който той се вижда ясно. Никъде няма нищо, което да ни подсказва даже в коя посока е тръгнал. В момента това е най-големият ни проблем. Все едно е липсващ вдън земя. Вече четвърти ден даже троха прогрес нямаме. Това съобщи братът на изчезналия в Перник 25-годишен Емил Боев.

" Просто желая да го намерим, да е на топло някъде. Надявам се да е на безвредно място “, сподели Мартин Боев.

Той добави, че имат потребност от публичност на издирвателната интервенция.

За последни Емил Боев е забелязан в петък против събота в 3 часа сутринта. Той е бил на фестивала “Сурва " дружно с другари. Емил е облечен с камуфлажно яке и тъмни панталони. Висок е 1,80 м, със зелени очи и с кафява коса, с брада и мустаци, оповестяват негови близки.

" Като не може никой да ни избави, ние сами би трябвало да се спасим. Бог високо, цар надалеч “, съобщи бащата на търсения Емил, предава bTV.

" Сутринта се събрахме пред общината с една група с кучета от Планинската избавителна работа. Обиколихме региона. Тази част, която е над парка, в която се намира стадиона е на 90% обходена. В момента се смъкват данни от GPS тракерите, с цел да проверим, в случай че има останали непрегледани места “, добави той.

Бащата на изчезналото момче не е сюрпризиран, че толкоз хора са се присъединили в издирвателната интервенция.

Братът на Емил Боев – Мартин добави, че непрекъснато получават разнопосочни сигнали.

" Малко му е мъчно на момчето (б.р., което последно е било с Емил Боев), тъй като и двамата са били пийнали. Казва: " Аз заспах, губи ми се. Не дава явен отговор “, сподели той.

“Нещо надълбоко се е разстроил, бил е в положение с изострени страсти, не запомнил е може би, че няма телефон, тъй като е мислел, че е с паднала батерия. Аз го открих телефонът, беше строшен. Много версии са, за жалост “, добави Мартин Боев.

Близките са съумели да видят с кого последно си е писал.

" До един миг всичко е било обикновено. След това всичко се обръща по неразбираема за мен причина “, прибавя той.

Проверени са лечебни заведения, заведения, полицейски сектори. Взети са показания. Всички са го виждали досега, в който са били дружно с приятелите му.

" След като са останали единствено с това момче – никой не е видял нито единия, нито другия. Има вид да е в цяла България. Имал е пари и документи в себе си “, споделя Мартин Боев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР