„Няма нищо притеснително след този инцидент на пътя, добре съм",

...
„Няма нищо притеснително след този инцидент на пътя, добре съм",
Коментари Харесай

Калин Каменов след катастрофата: Няма нищо притеснително, добре съм

„ Няма нищо притеснително след този случай на пътя, добре съм ", сподели след злополуката кметът на Враца Калин Каменов.
"Пътувах от София за Враца с персоналната си кола БВМ когато се случи това, някъде след Ботевград. На асфалта имаше изпаднала част от калник. Шофьорът на движещата се пред мен кола се опита да избегне ламарина на пътя, евентуално паднала от калник на ТИР и спря внезапно. Аз също се пробвах да спра, само че поради мокрия и хлъзгав асфалт колата ми сервира и удари предната”, разяснява градоначалникът.
Така кметът на Враца изясни станалия тази заран случай на път Е-79.



При инспекцията пътните служители на реда открили, че колата на кмета е с изминал механически обзор и му съставили акт. Те му обяснили, че в този случай не важи и застраховката "Гражданска отговорност " на автомобила. Затова Каменов ще би трябвало персонално да заплати вредите по удареното от него возило.
Според кмета провалите и по двата автомобила не са огромни и той ще заплати нанесените от него вреди. Каменов посочи още, че неговият автомобил бил единствено одраскан в предната си част и е в придвижване./24 часа
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР