Няма нищо по-ценно от моментите със семейството. Колкото и да

...
Няма нищо по-ценно от моментите със семейството. Колкото и да
Коментари Харесай

Дария Симеонова в перфектна форма, очарова със снимка на малкия Макс

Няма нищо по-ценно от моментите със фамилията. Колкото и да е сполучлива кариерата на един човек, каквито и висоти да реализира, те са нищо, в случай че няма с кого да показа успехите си в специалността.

Актрисата Дария Симеонова е доказателство в това отношение. Талантливата звезда от " Откраднат живот " споделя прелестни фрагменти от своята лятна отмора на родното море.

В Инстаграм тя очарова почитателите си, показвайки благ миг от плажа. На фотографията тя е дружно с дребния Макс.

Виж още:

На фотографията Дария и Макс се забавляват, а към радостния кадър актрисата е написала: Игри с талази.

Прави усещане, че Дария е в чудесна физическа форма. Известно е, че Симеонова обожава заниманията с йога.

Преди време в свое изявление по тематиката, Дария показа, че йогата га те доближава до теб самия, дава ти успокоение. Променя ценностната ти система и отваря очите ти за елементарното благополучие.

" Преди към 6-7 години взех решение, че с цел да развъртвам тялото си, което е един от най-важните актьорски " принадлежности ", ще е доста хубаво да упражнявам йога... Дишане, еластичност, надзор, баланс, централизация, връзка на мозъка с тялото... Всички тези качества биха били единствено от изгода на един човек. “, показа също Дария, която първоначално считала, че йогата е много скучно занятие, само че след известно време... мнението ѝ се е трансформирало. 

" Йогата се трансформира в мое обичано занятие. Никога повече не я нарекох " спорт ", тъй като тя е доста повече от това! ", споделя актрисата. 

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР