Няма нищо по-страшно от това да се натъкнеш на страшно

...
Няма нищо по-страшно от това да се натъкнеш на страшно
Коментари Харесай

Ученик открива мистериозно подобно на крокодил създание на пешеходна пътека на канала

Няма нищо по-страшно от това да се натъкнеш на ужасно изглеждащо създание, когато минимум го очакваш. Въпреки че е малко евентуално в миналото да забележите огромни и рискови зверове, които бродят из улиците на Обединеното кралство, постоянно има късмет да бъдете сюрпризирани от това, което дебне зад ъгъла.

Такъв беше казусът за един трагичен младеж, който беше оставен в суматоха, откакто видя мистериозно сходно на крокодил създание на път за учебно заведение. Ученикът от Уелс не можеше да повярва на очите си, откакто се вгледа в животното, което изглеждаше частично риба и частично влечуго. Откритието му стана вирусно, откакто майка му, Клеър, разгласява фотоси на съществото в обществените медии - само че повече от няколко души останаха повдигнати вежди от това, което видяха.

„ Синът ми го откри на път за учебно заведение тази заран. Той ме мери незабавно “, сподели Клеър в обявата си във Фейсбук от момента, в който откритието беше направено през 2020 година „ Беше на брега на реката, наподобява пос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР