Няма нищо по-сигурно от това, че уикенд броят на Марица

...
Няма нищо по-сигурно от това, че уикенд броят на Марица
Коментари Харесай

Четете в Марица: Цената на водата става непосилно скъпа бе...

Няма нищо по-сигурно от това, че уикенд броят на " Марица " е номер 1 на пазара. Акцентите:

 

Появи се нов правоприемник на остров  „ Адата “

 

Наследниците на Семерджиев настояват, че имат 5 дка и обмислят няколко разнообразни вероятности за собствеността си, една от които е разновидността за продажба. Те приветстват самодейността на предприемача Ангел Куков за публично разискване по отношение на предлагането му за организационен проект на западната част на острова и построяването на пешеходен мост към северния бряг.

Като публично ангажирани жители считат да вземат участие в него и да изкажат своето мнение по предложенията за обстоен организационен  план, както и по екологичните въпроси за съхранението на растителните и животинските типове на острова. Мястото е част от екологичната мрежа " Натура " и е леговище на международно застрашения тип дребен корморан.

 

Шепа униформени се борят с насилието над животни

 

За работеща и ефикасна зоополиция в страната се приказва от десетилетия. В същото време с всяка година случаите на принуждение над животни, в това число умъртвяване, порастват стремглаво. В последна сметка до зоополиция, като по филмите, у нас по този начин не се стигна.

Във всяко районно полицейско ръководство в Пловдив и страната има тясно профилирани униформени, готови да реагират при принуждение над животни. Предвид всекидневните сходни случаи обаче, е повече от явно, че тази шепа хора просто няма по какъв начин да се оправи с нападателна " пандемия ".

Всичко за казуса – в тематиката на „ Марица ”

 

 

Водата ще стане отвратително скъпа без възобновяване на ВиК мрежите

 

разкрива в изявлението на броя районният министър Иван Шишков. Той чертае карта на автомагистралите, нужни на България, със периоди и съответни финансови параметри.

 

Кризата удари сватбите, само че не засегна любовта

Един от главните притеснителни фактори е внезапното стесняване и осезаемо изтъняване на модерния булчински портфейл. Все по-рядко може да се види в небето заря, да се насладиш на българска фолклорна стратегия или да си направиш селфи с някой прочут естраден или фолк артист. Докато единствено преди две години 90% от сватбените тържества бяха готови от сватбени организации, изпълнени с стратегии, танцови обединения, сформира, обилни образни и театрални резултати, то днешният дансинг е в пъти по-свит като численост посетители и като бюджет, счита известният пловдивски фотограф Димитър Дардов.

 

92-годишен авиоветеран познавач и по стихии, и по билки 

 

На силата му може да завиди всеки юноша. Годините му не са малко, само че не се дава на възрастта.  На 92 о.з. подполк. Коста Костов има доста работа за извършване, доста хрумвания за реализиране.

Има респектиращ стаж в златното време на военната ни авиация - цели три десетилетия, 20 години на летището в Толбухин, през днешния ден Добрич, 10 години на летище Щръклево като шеф на аерологичната работа. Подполковникът от запаса е един от първите дипломирани метеоролози в страната. Няма дипломи по градинарство и хомеопатия, само че познанията му и в двете области са забележителни. Следи изкъсо и политиката, има и идея за разцвет на страната. 

 

Бивш министър реди картини в Пловдив

 

Българите го познават като състезател и политик. Все отново той беше министър на младежта и спорта - освен това в два поредни мандата - от 2014 до 2021 година

Да, Красен Кралев е познато лице от политическата сцена. Това, което малко хора знаят за него, е, че той е и художник. В годините се учи от Големите: харесва Пикасо с неговия взор върху формите. Улавя тънката разлика сред сън и действителност в платната на Салвадор Дали. Но избира да се движи по стъпките на Джаксън Полък - великия американец, който разви придвижването на нереалния експресионизъм.

На 20 декември, тъкмо в навечерието на Коледа, Красен Кралев избира Пловдив, с цел да покаже своето „ Вдъхновение 4 “ - 24 картини в галерия живопис. Платната са подредени в Арт клуб и изложба Савов.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР