Няма нищо по-рядко, нищо по-красиво от жена, която е безмилостно

...
Няма нищо по-рядко, нищо по-красиво от жена, която е безмилостно
Коментари Харесай

14 мъже споделят какво прави една жена красива

" Няма нищо по-рядко, нищо по-красиво от жена, която е безмилостно себе си; удобна в своето несъвършенство. Според мен това е същинската същина на хубостта. " - Стив Мараболи

Какво в действителност виждат мъжете, когато настояват, че една жена е красива?

Интересно поле за проучване, нали? Какъв е суровият човешки взор зад най-дълбоките мъжки стремежи. За да се отговори на горния въпрос, сме ви подготвили мнението на 14 мъже по отношение на хубостта на отсрещния пол. Техните отзиви са завладяващи, остроумни и почтени. Знаем, че има жена някъде там насреща, която жадува да узнае отговорите на тези въпроси, само че се срами да попита.

Най-интересната част от всичко, изложено по-долу, е готовността на мъжете да спомагат за отговора на горния въпрос.

Ето и разбърканите отговори на 14 мъже на възраст от 25-66:

" Това, което прави дамата красива, с изключение на физическата атрактивност, е любовта към себе си и останалите, увереността, самоуважението, дружно с уважението към останалите, емпатията, любознанието и отворения разум. Независимостта също, само че и склонността на разчита на останалите. "

" За мен красивата жена е композиция от това да е физически атрактивна и невероятна от вътрешната страна. Някой, който е топъл, грижлив, с сила и възторг. Някой, който е интелектуално любопитен, необятно скроен и желае да вземе повече от живота. Също по този начин жена, която желае да се любува на пътуването, новите преживявания и приключенията на живота. Вярвам, че е красиво, когато някой се пробва да направи света по-добро място. И най-важното – някой, който прави мен по-добър човек. "

" Пристрастеността към любовта прави дамата красива. "

" Това е в действителност персонално нещо. Не мисля, че има един отговор. Но несъмнено някоя сладка, с " красива " персоналност. Жена, която е блага и деликатна. Колкото до физиката, аз персонално одобрявам дами с дълга коса. "

" Не мога да се сетя за едно нещо, то е все едно да питаш какво прави храната вкусна. В една жена може да е сексуалността, в друга чарът. Понякога може да е просто истинска прическа или фънки гривна, само че несъмнено някаква неповторима композиция от жанр и страст оказва помощ. "

" Това е елементарно. Красивият разум прави дамата красива. С възрастта нашият външен тип стартира да увяхва и външното става по-малко значимо. Разбира се, желая жена, която се гордее с външния си тип и се облича добре, само че външния тип свършва до тук. Ако тя има креативен разум, нашите преживявания ще са вълнуващи и разнородни. Това също прави секса доста по-приятен. Също по този начин, в случай че тя има дълбочина и просветеност, мога да науча неща от нея, и тя ще ме направи по-богат мъж. "

" Мисля, че всички дами са красиви, просто някои носят тази хубост друго от другите. Смятам, че увереността, очите и чувството за жена е най-хубавата композиция. "

" Една избрана жена изниква в съзнанието ми. Спомням си, че тя имаше най-невероятната усмивка и беше толкоз интелигентна. Научих толкоз доста от нея. Спомням си, че тя имаше най-меките ръце. Най-невероятното нещо, което се случи е, че аз в действителност се влюбих в нея, до момента в който правехме обич. Тя ми четеше лирика, което я правеше даже още по-красива. Исках да се оженя за нея, само че това беше толкоз от дълго време. Това беше най-красивото прекарване в живота ми. "

" Страхотен гъз. Това е! "

" Докато мъжете са доста образни, истината е, че това, което крепи една връзка дълготрайно е, че би трябвало да се откри жена, която е красива и от вътрешната страна. За мен този човек би трябвало да е надълбоко в себе си в действителност добър и благ. Това не може да се насилва, това е просто същност. И в случай че това е същината й (на жената), това я прави най-атрактивна. Това може да е най-трудната част от всяка една връзка, да знаеш до каква степен някой е или не е същински, или се прикрива. Спомням си нашата първа среща в сладкарница, на чаша кафе и сладкиш, аз махнах всички воали и бариери, с цел да и покажа тъкмо с кого се замесва, и тя направи същото. И двамата знаехме много бързо кой кой е, и приехме и заобичахме един различен, и това е дамата, с която желая да лягам и да се разсънвам всяка заран. "

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР