Няма нищо по-отегчаващо и предизвикващо неудобство от това на първа

...
Няма нищо по-отегчаващо и предизвикващо неудобство от това на първа
Коментари Харесай

3 забранени теми на първа среща

Няма нищо по-отегчаващо и предизвикващо стеснение от това на първа среща индивидът против вас да не спре да приказва за някогашния или някогашната си през цялата вечер. Ако несъмнено желаете да разкарате някого и нямате никакъв интерес към него, давайте – не спирайте да говорите за някогашните си. Но в случай че харесвате индивида, в случай че желаете да откриете любовта и този път да се получи, пробвайте се да не вършиме неприятно усещане още на първата среща. Има някои тематики, които са надалеч от подобаващото в такива случаи. Избягвайте ги.

1. Някого, по който си падате

Почти всеки е имал в живота си обект на усеща или влечения, с който обаче нищо не се е получило. Често пъти такива хора остават в главата и сърцето ни задълго, тъй като ги идеализираме заради простата причина, че не сме имали опцията да имаме връзка с тях и да ги опознаем, с цел да се сблъскаме с отрицателните им черти. Тези облици остават в нас като блян, за който не можем да спрем да мислим и който изплува в сложни любовни моменти.

По никакъв метод недейте да говорите на тази тематика, с цел да не си пандизите евентуалната врата към сърцето на индивида, с който сте на среща.

2. Семейни проблеми

Всеки е изцяло наясно, че фамилии без проблеми не съществуват. Не ги афиширайте през цялото време. Ако е писано да имате връзка, индивидът, с който се срещате, ще разбере за тях по този начин или другояче.

3. Предпочитания в спалнята

Освен в случай че не се интересувате единствено от физическата страна на срещите, не коментирайте още незабавно желанията си в леглото, броя сътрудници, не разпитвайте по невнимателен метод събеседника си. Позволете си го, когато преминете към по-интимна фаза на общуването си. dnes.bg

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР