Няма нищо по-хубаво от лошото време. Разбраха го и кръчмарите

...
Няма нищо по-хубаво от лошото време. Разбраха го и кръчмарите
Коментари Харесай

Няма нищо по-хубаво от лошото време за кръчмите в Бургас

Няма нищо по-хубаво от неприятното време. Разбраха го и кръчмарите в Бургас през днешния ден. " Капаните " в целия град безусловно бяха препълнени с почитатели на Ботев Пловдив, чийто отбор излиза против броени минути против Маритимо в мач от Лига Европа.

Пороят принуди всички ентусиасти да се набутат на изсъхнало. Къде, в случай че не в заведенията? При хубавото време на реванша с Бейтар Йерусалим пловдивчани не мърдаха от плажната линия, като отскачаха мързеливо за по бира или водка.

Сега обаче заляха безусловно и морската градина, и центъра, и улиците към комплекс " Лазур ". Собствениците и сервитьорки останаха предоволни. Ултрасите на Ботев поръчваха от сутринта, пееха, не създаваха никакви неприятности.

И след 18,30 ч. започнаха да се отравят към стадиона, където се чака да бият по посещаемост достижението си от мача с Бейтар Йерусалим, когато имаше близо 8000 " бултраси ".

Този път нямаше и полицейско напрежение с агитката на гостите. Такава просто нямаше.  Едва десетина последователи дойдоха с чартъра на Маритимо и седнаха в ложата.

Приятелски мина обядът и сред управленията. Президентът на Ботев Ангел Палийски предложения на обяд сътрудника си в Маритимо Карлош Перейра. Двамата се разговориха за лятото, неприятното време и мача, след което си размениха по една чанта с дарове.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР